‘Antony in winter terug naar Eredivisie’

Foto: ‘Antony in winter terug naar Eredivisie’

Antony komt momenteel niet aan zijn trekken bij Manchester United, maar is er ook niet in geslaagd om The Red Devils (tijdelijk weliswaar) te verlaten. Zijn naam werd eventjes genoemd bij Fenerbahçe, maar inmiddels is ook de Turkse transferdeadline verstreken. Keert de Braziliaan in de aankomende winterstop terug naar de Eredivisie?

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Keert Antony terug bij Ajax?

Volgens de Engelse roddelmedia houdt Ajax in ieder geval wél een vinger aan de pols bij zijn voormalige smaakmaker, die voor bijna honderd miljoen euro (een clubrecord) naar Old Trafford verhuisde. Daar wil het niet vlotten met de carrière van de rechtsvoor, maar in de Johan Cruijff ArenA speelde hij bij tijd en wijle de sterren van de hemel. Een simpel optelsommetje is snel gemaakt: misschien biedt een hereniging wel uitkomst.

Het is in ieder geval de verwachting dat Antony in januari opnieuw op de markt komt. Oefenmeester Erik ten Hag van United hield vorig seizoen bij hoog en laag vol dat het écht nog wat zou kunnen worden met zijn pupil in de Premier League, maar inmiddels geeft hij steevast de voorkeur aan Amad Diallo. Antony mag bij tijd en wijle invallen, maar zelfs dat komt niet zo heel vaak meer voor.

Kamaldeen Sulemana

Willen The Mancunians nog iets van het torenhoge aankoopbedrag (zoals gezegd: bijna honderd miljoen euro) terugverdienen, dan zal de 24-jarige vleugelspits ergens minuten moeten maken. En waarom zou ‘ergens’ niet in de ArenA zijn? In Amsterdam was men in de laatste uren van de transferwindow (na de verkoop van Steven Bergwijn aan Al-Ittihad) dicht bij de komst van Kamaldeen Sulemana (Southampton), ware het niet dat de papieren te laat ingediend werden bij de FIFA. In de winter volgt een herkansing, maar in Engeland denkt men dus dat technisch directeur Alex Kroes óók weleens voor Antony zou kunnen gaan.

Zie jij dit gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
3662+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie