‘Arne Slot grijpt keihard in’

Foto: ‘Arne Slot grijpt keihard in’

Vooralsnog werkt oefenmeester Arne Slot bij Liverpool met een vaste basisopstelling (Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch, Szoboszlai; Salah, Jota en Díaz). Maar volgens de Engelse media gaat hij nu al ingrijpen, na de pijnlijke 0-1 nederlaag tegen Nottingham Forest van zaterdag.

‘Méérdere veranderingen in Liverpool-opstelling’

The Reds spelen vanavond in de Champions League tegen AC Milan en Sky Sports verwacht meerdere wisselingen in de opstelling van Slot. Het wordt een ‘wisseling van de wacht’ genoemd, verse krachten die de vermoeide basisspelers moeten vervangen. En misschien levert dat wel definitieve veranderingen op, op Anfield Road. Althans: in het San Siro-stadion, want daar wordt het duel in het miljardenbal afgewerkt.

Spelers die in aanmerking komen voor een basisplek zijn onder anderen: Darwin Núñez, Conor Bradley, Cody Gakpo, Kostas Tsimikas en Curtis Jones. Ook Wataru Endo en Joe Gomez hebben eigenlijk nog helemaal geen speeltijd gehad, en daar zou dus verandering in kunnen komen. Vooral Salah maakte tegen Forest een uitgebluste indruk, maar het is natuurlijk de vraag of Liverpool het tegen Milan zonder hem kan bolwerken.

Gezicht op onweer

The Athletic schreef naar aanleiding van het debacle tegen Nottingham Forest: “Liverpool moet terug naar de tekentafel. Het gezicht van Slot stond op onweer toen hij het veld verliet. Deze nederlaag is de eerste grote klap voor de hoofdcoach, nadat hij deze zomer overkwam van Feyenoord.” The Guardian: “Dit was de dag dat Arne Slot ontdekte dat de Premier League niet alleen maar bestaat uit lol. Liverpool en zijn manager werden volledig afgetroefd door het Nottingham Forest van Nuno Espírito Santo…”

Verwacht jij een ander Liverpool?

  • Ik wel
  • Ik niet
1784+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie