‘Arne Slot loopt 12 miljoen euro mis’

Foto: ‘Arne Slot loopt 12 miljoen euro mis’

We weten inmiddels dat Leeds United in de markt was voor Feyenoord-oefenmeester Arne Slot, maar de Rotterdammers weigerden hun succescoach te laten gaan. Dat standpunt veranderde niet toen The Whites er miljoenen tegenaan probeerden te smijten.

‘AZ troefde Feyenoord pijnlijk af op transfermarkt’

In de podcast Kick-off vertelt De Telegraaf-journalist Mike Verweij: “Leeds wilde drie miljoen betalen om Slot los te weken bij Feyenoord. Een kampioenschap is veel meer waard, dus ik begrijp heel goed dat Feyenoord heeft gezegd: die deur is dicht, op ‘slot’. Dat is een beetje de status.”

Ook Slot zelf had miljoenen kunnen verdienen bij een ‘transfer’… “Ik zag in een bericht van collega Marcel van der Kraan staan dat de slechtst verdienende manager in de Premier League vier miljoen euro per jaar verdient. Als je dan drie jaar tekent… Dat was ook het bedrag dat Slot had kunnen verdienen als hij getekend had.”

Slot: “Combinatie van zaken”

Zelf gaf de trainer in het voorbije weekend toe: “De clubs hebben contact gehad. Maar het is zeker dat ik bij Feyenoord blijf. Het is een combinatie van zaken. De club heeft gezegd dat ze graag willen dat ik blijf en zelf blijf ik ook graag. We zijn met zijn iets met geweldigs bezig. We staan bovenaan in de competitie, zijn door in de beker en we spelen ook nog mee in Europa. Er is heel veel om met heel veel enthousiasme naar uit te kijken de komende tijd.”

Daar voegde hij aan toe: “Het is wel een compliment dat zo’n club uit de Premier League interesse in je heeft. Er is echter geen teleurstelling bij mij.”

Wordt Feyenoord dit seizoen kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Veel geld?

  • Valt wel mee, toch?
  • Vind ik wel
908+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie