‘Arne Slot slaat nu al met vuist op tafel’

Foto: ‘Arne Slot slaat nu al met vuist op tafel’

Oefenmeester Arne Slot wordt nu al op handen gedragen bij Liverpool, maar hij loopt wel gevaar. Over goed en wel een jaartje dreigen Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold én Virgil van Dijk namelijk gratis en voor niets de deur van Anfield Road uit te lopen. En dat onheil moet tegengehouden worden.

‘Arne Slot wil meerdere transfers tegenhouden’

Volgens de Engelse media lijkt het erop dat Slot nu met zijn vuist op tafel heeft geslagen bij The Reds. Hij wil Van Dijk voor de club behouden en dus moet de centrumverdediger een nieuwe verbintenis voorgeschoteld krijgen, een contractverlenging. Dat gaat hoogstwaarschijnlijk ergens in de aankomende tijd gebeuren.

Zelf liet de aanvoerder van het Nederlands elftal onlangs bij Sky Sports over zijn toekomst bij Liverpool weten: “Ik ben erg rustig over mijn situatie. Ik wil weer mijn beste seizoen gaan draaien, belangrijk zijn voor de club dit jaar. We zien wel wat er volgend jaar gebeurt. Er is niets veranderd in mijn situatie en dus ben ik er rustig onder. Er is voor mij geen enkele reden om anders te gaan denken, ik heb nog een heel seizoen te gaan hier. Hopelijk wordt dat een succes.”

Salah en Alexander-Arnold

Liverpool Echo meldt op zijn beurt dat ook Salah een aanbieding kan verwachten. Na de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United (0-3 voor Slot en de zijnen) leek de Egyptenaar alvast vooruit te lopen op een vertrek, maar nu lezen we juist weer dat hij maar wat graag met zijn huidige werkgever om de tafel gaat. Vermoedelijk geldt dit overigens óók voor Alexander-Arnold, die vanwege zijn relatief jonge leeftijd (hij wordt binnenkort 26 jaar oud) wél wat interessanter is voor buitenlandse topclubs. Real Madrid zou zijn situatie in de gaten houden.

Goed van Slot?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
3442+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie