‘Arne Slot stunt en haalt Nederlander’

Foto: ‘Arne Slot stunt en haalt Nederlander’

Op transfergebied is het nu al een tijdje heel erg rustig bij Liverpool, maar we mogen toch nog wel een paar deals verwachten van The Reds. Eén opmerkelijke misschien wel, want de Engelse media berichten dat de Premier League-grootmacht Teun Koopmeiners voor de neus van Juventus weg willen grissen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Liverpool wil Teun Koopmeiners-deal kapen’

Het verhaal van de international van het Nederlands elftal (die het EK moest missen met een liesblessure) is inmiddels wel duidelijk. Hij is nog altijd eigendom van Atalanta Bergamo, terwijl Juventus bereid is om liefst zestig miljoen euro voor hem neer te tellen. Koopmeiners wil het Stadio Atleti Azzurri d’Italia (of… Gewiss Stadium) per se achter zich laten, maar krijgt vooralsnog geen medewerking. En dus is hij ‘ziek’.

Omdat er nog geen handtekeningen zijn gezet, kan Liverpool de deal nog kapen. En dat lijkt trainer Arne Slot van plan te zijn, schrijft het medium TEAMtalk. The Reds zijn al een tijdje op zoek naar een nieuwe middenvelder en leken die gevonden te hebben in de persoon van Martín Zubimendi (Real Sociedad), maar die zei ‘nee’ tegen een verhuizing naar Anfield Road. De één zijn dood is de ander zijn brood.

Volstrekt onbereikbaar

De Telegraaf schreef onlangs over de zaak-Koopmeiners: “Bij Atalanta is er voor Koopmeiners een onwerkbaar klimaat ontstaan. Hij is door trainer Gian Piero Gasperini meerdere keren zwartgemaakt in de media. Bovendien is hem een jaar lang voorgehouden dat hij deze zomer mocht vertrekken als zich een grote club zou melden. Die toezegging kan men zich nu plots niet meer herinneren.”

“Die behandeling verdient de speler niet, omdat hij drie jaar lang alles heeft gegeven voor zijn club en Atalanta niet voor een fooi wil verlaten”, vervolgde het dagblad. “Hij laat de club uit Bergamo zelfs dik verdienen aan hem. Koopmeiners is letterlijk en figuurlijk ziek van de hele zaak en is op dit moment voor iedereen volstrekt onbereikbaar.”

Liverpool of Juventus?

  • Liverpool
  • Juventus
7476+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie