Balotelli vertelt opmerkelijke anekdote over Mourinho

Foto: Balotelli vertelt opmerkelijke anekdote over Mourinho

Mario Balotelli heeft in een Italiaanse podcast zijn licht laten schijnen over zijn eerdere samenwerking met José Mourinho. De aanvaller kwam tijdens het interview met een opmerkelijke anekdote.

Boze Mourinho op Balotteli

Dat de Italiaan het gedurende zijn loopbaan veelal niet met zijn trainers kon vinden, is inmiddels bekend. De voetballer speelde in zijn leven onder meer bij Manchester City, AC Milan, Liverpool en OGC Nice, maar wist bij de meeste clubs niet te slagen. Ook José Mourinho had problemen met het gedrag van zijn oud-speler.

Bij Internazionale werkten het tweetal tussen 2008 en 2010 met elkaar samen, waarbij ze onder meer de Champions League wist te veroveren. Mourinho kon over het algemeen goed omgaan met het gedrag van Balotelli, maar er waren eveneens momenten dat de Portugees zijn woede niet langer kon inhouden.

Zo vertelt de 32-jarige Balotelli dat Mourinho hem in het verleden bij het uitduel met Catania uit de bus besloot te gooien. “Voor de reis kregen we ruzie in de bus die ons naar het vliegveld bracht. Hij dwong me om uit te stappen en met een auto terug naar huis te gaan”, luidt het uit de mond van de aanvaller, die momenteel bij FC Sion onder contract staat.

Mourinho succesvol met AS Roma

Waar Balotteli er niet in slaagde om bij de Europese topclubs te blijven voetballen, is Mourinho nog altijd wel succesvol. De oefenmeester wist deze maand met AS Roma Feyenoord over twee wedstrijden te verslaan, waardoor de club in de halve finale van de Europa League staat. Daarin neemt AS Roma het op tegen Bayer Leverkusen.

Wint AS Roma dit seizoen de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Was Balotelli in het verleden goed genoeg voor de wereldtop?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
289+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie