Bayern München krijgt concurrentie: “Zeker niet de enige”

Foto: Bayern München krijgt concurrentie: “Zeker niet de enige”

Bayern München heeft nadrukkelijke belangstelling in Randal Kolo Muani. Het clubbestuur van de Duitse topclub zou overwegen om hem aankomende zomer al te halen en dat verbaast Markus Krösche allerminst.

Interesse van Bayern München

De directeur van Eintract Frankfurt is zeer te spreken over de verrichtingen van Kolo Muani. Aan het begin van het seizoen kwam hij over van FC Nantes, waarna hij in Duitsland nauwelijks tijd nodig bleek te hebben om te wennen aan het niveau van de Bundesliga. Hij was dit voetbaljaar vooralsnog goed voor dertien doelpunten en veertien assists.

De nummer 9 van de Duitse competitie dreigt de voetballer daardoor aan het einde van het seizoen te verliezen. Meerdere clubs zouden hem graag aan de selectie willen toevoegen, waarbij Bayern München een van de gegadigden is. “Dat ook een club als Bayern München Randal volgt, is normaal”, stelt Krösche in gesprek met Sky Deutschland.

Het betekent echter nog lang niet dat de overstap naar Bayern München eraan zit te komen, want volgens de bestuurder hebben veel meer clubs kans om zijn handtekening te bemachtigen. “Ze zijn zeker niet de enige”, vertelt hij. Vooralsnog heeft hij echter nog niets van Bayern München gehoord. “Maar ook niet van een andere club.”

Titelstrijd in Bundesliga

Met nog vijf wedstrijden voor de boeg strijdt Bayern München nog altijd volop voor het landskampioenschap. Waar het de laatste jaren relatief eenvoudig de eerste plaats behield, staat Borussia Dortmund momenteel met een punt voorsprong bovenaan op de ranglijst. Aankomend weekend ontvangt Bayern München Hertha BSC, terwijl de concurrent op bezoek gaat bij VfL Bochum.

Moet Bayern München voor Randal Kolo Muani gaan?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
139+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie