Belangrijke dag voor Ruud van Nistelrooij

Soccernews

[img align=left]uploads/ruud[/img]Vandaag is een buitengewoon belangrijke dag voor Ruud van Nistelrooy. De topscorer van Manchester United staat hoog op de Europese topscorerslijst, maar werd ondanks dat gepasseerd voor de League Cup-finale tegen Wigan Athletic. Louis Saha kreegt toen de voorkeur in de punt van de aanval.

De Schotse manager Alex Ferguson lijkt de eigenwijze Van Nistelrooy zat te worden. ‘Sir Alex’ wil door Van the Man buiten de basiself te houden een duidelijke waarschuwing afgeven aan de rest van de groep. Ondanks dat de 49-voudig international altijd heeft gezegd niet te willen vertrekken bij de club, lijkt een vertrek nu toch aanstaande.

Verschillende clubs zouden zelfs al belangstelling hebben getoond in de oud-aanvaller van PSV. Manchester United zou ook wel openstaan voor een transfer van Van Nistelrooy, aangezien deze alleen nog aankomende zomer voor een transfersom verkocht kan worden. Het contract van de aanvaller loopt namelijk tot medio 2007.

De Engelse pers heeft vandaag dan ook als D-Day uitgeroepen voor Van Nistelrooy. Indien hij vandaag weer speelt is het een eenmalige actie geweest van Ferguson, mocht hij vandaag weer op de bank zitten dan zou het weleens een vroegtijdig einde kunnen betekenen van het huwelijk tussen Van Nistelrooy en Manchester United.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie