‘Bizar bedrag voor Carlos Forbs’

Foto: ‘Bizar bedrag voor Carlos Forbs’

Carlos Forbs mag bij een goed bod vertrekken bij Ajax en misschien komt dat goede bod wel uit de koker van Wolverhampton Wanderers. The Wolves lijken namelijk opvallend ver te willen gaan voor hun doelwit.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Ajax kan aankoopbedrag Forbs terugverdienen’

De Premier League-club heeft zijn sterspeler Pedro Neto aan Chelsea verkocht voor omstreeks zestig miljoen euro en is nu op zoek naar een vervanger. Forbs’ naam werd in een eerder stadium al genoemd door Fabrizio Romano en inmiddels beschikken we over een aantal details met betrekking tot de mogelijke deal. Wolverhampton zou zijn target namelijk vast willen leggen voor vijftien miljoen euro exclusief bonussen (maximaal drie miljoen).

In Engeland stelt men dat Manchester City beschikt over een doorverkooppercentage van 20 procent, maar het is de grote vraag of die wel ‘in play‘ komt. In de regel wordt zo’n premie namelijk berekend over de winst, en één seizoen geleden betaalden de Amsterdammers (naar verluidt) veertien miljoen voor de vleugelspits uit Portugal.

“Hopelijk kan Ajax mij helpen en ik Ajax”

In het afgelopen Eredivisie-seizoen kwam Forbs niet zo héél vaak aan de bak in de Johan Cruijff ArenA, al werd hij wel geregeld ingezet als wisselspeler. Op een gegeven moment kwam hij ook bij de beloften in actie. “Ik probeer me te ontwikkelen bij deze club, dus als ik bij Jong Ajax of het eerste moet spelen, dan doe ik dat”, zei hij daarover. “Natuurlijk is het iets anders, maar ik doe altijd mijn best voor welk team dan ook. Dit seizoen kent ups and downs, maar het is mijn eerste professionele seizoen. Tot nu toe geniet ik er erg van, Ajax steunt me daarbij en hopelijk kunnen we bouwen, kan Ajax mij helpen en ik Ajax.”

Verkopen?

  • Ja
  • Nee
7592+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie