Bizar: ‘Feyenoord-fan probeerde zwangere vrouw aan te vallen tijdens Klassieker’

Foto: Bizar: ‘Feyenoord-fan probeerde zwangere vrouw aan te vallen tijdens Klassieker’

Journaliste Tara Lewis zegt afgelopen zondag aan een fysieke aanval van een mede Feyenoord-fan ontsnapt te zijn. De hoogzwangere Lewis schrijft in haar column voor JOOP dat zij en haar vader gedurende de wedstrijd constant werden belaagd door een luidruchtige Feyenoord-fan. Bijna liep het uit de hand en kwam het tot een handgemeen.

Feyenoord-fan valt zwangere vrouw aan

De Klassieker van afgelopen zondag werd voor veel Feyenoorders een dag om nooit te vergeten. Dat werd het ook voor journaliste Tara Lewis, al heeft dat weinig met de historische uitslag te maken. De hoogzwangere Lewis hield een bittere nasmaak over aan het duel. Dat had alles te maken met een luidruchtige mede-supporter. “Vanaf de aftrap schreeuwde de buurman verschillende variaties van ‘kankerneuzen’ naar het veld. Hij probeerde mijn met zijn gezondheid kwakkelende vader uit zijn stoel te sleuren omdat hij nog niet uitbundig genoeg gejuicht had. Zelfs de harde kern in het vak voor ons namen notie van zijn geblèr en grapten gebarend dat ie misschien te veel had gesnoven”, schrijft Lewis.

“Ze bleven opstaan en ons vak uitschelden en toen mijn vader vroeg of ze wilden gaan zitten, gingen ze recht voor hem staan. Ik stond op, zei dat ze moesten gaan zitten en toen dit niet gebeurde, duwde ik de grootste richting zijn stoel”, vervolgt de journaliste. “Hij vloog als door een wesp gestoken op me af, probeerde uit te halen, maar werd meteen door vijf man tegengehouden.” Uiteindelijk moest er een beveiliger aan te pas komen om de situatie onder controle te krijgen.

“Er zijn veel redenen om van Feyenoord te houden, maar ik ben de aanhoudende agressiviteit zo ongelofelijk zat”, besluit de geschrokken Lewis. “Er was één idioot die een aansteker gooide en daarom kijken we nu al een jaar lang tegen netten aan. Het is verdorie tijd dat de zwijgende meerderheid van zich laat horen.”

Wie is de schuldige in dit verhaal?

  • De journaliste, zij duwde als eerste.
  • Die gekke snuiver, hij maakte de mede-supporters het leven zuur.
1297+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie