‘Bizarre affaire voor Hélène Hendriks’ 

Foto: ‘Bizarre affaire voor Hélène Hendriks’ 

Hélène Hendriks heeft bij Vandaag Inside stellig ontkent dat ze een affaire heeft gehad met NOS-verslaggever Joep Schreuder. Presentator Wilfred Genee gooide het onderwerp op tafel, waarna Hendriks vakkundig reageerde en het gerucht wegwuifde. Volgens Privé en Story zouden de twee echter wel wat gehad hebben met elkaar.

Hendriks ontkent affaire met NOS-verslaggever Joep Schreuder

Bij Privé kijkt men er niet van op dat Hendriks momenteel ook een veel oudere liefdespartner (22 jaar verschil) heeft. “Ze had al eerder een oudere liefdespartner, te weten NOS-verslaggever Joep Schreuder (58)”, onthulde het blad vorige maand nog. Dat leeftijdsverschil zou destijds kleiner zijn geweest met 23 en 38 jaar.

Schreuder geldt als de ontdekker van Hendriks, nadat de verslaggever het talent zag tijdens een interview met de voormalig hockeyster. Schreuder zou Hendriks volgens naar binnen hebben geloodst bij zijn regionale tv-zender TV&Co. Daar zou het een en ander gebeurd zijn wist een bron in 2019 aan Story te vertellen. “In die periode hadden Hélène en Joep een relatie. Joep gaf Hélène een kans in de journalistiek en zij maakte daar misbruik van. Hélène deed alsof ze verliefd was op Joep, maar dat deed ze alleen om hogerop te komen. Toen ze in de gaten kreeg dat ze Joep niet langer nodig had voor haar tv-carrière, dumpte ze hem en bleef hij vol liefdesverdriet achter.”

Hendriks wuift Schreuder-suggesties weg

Schreuder wilde zelf de verhalen niet helemaal ontkennen tegenover Story. “Daar ga ik niets over zeggen. Dat hebben we toen zo afgesproken. Wat ik wel kan zeggen, is dat we elkaar heel goed kenden. Ja, we kenden elkaar heel goed. Soms gebeuren dit soort dingen. Wij hadden toen eens… ja, we kenden elkaar heel goed. Ik denk dat je hier wel wat mee kunt.” Hendriks zelf, geciteerd door Mediacourant ontkende echter de woorden van de NOS-verslaggever. “Dat zijn nieuwe berichten voor mij. Zegt Joep dat hij daar niets over mag zeggen omdat dat zo is afgesproken? Dat is apart. Ik heb in het verleden met Joep samengewerkt. Hij is mijn ontdekker geweest, maar wij hebben geen relatie gehad. Daar kan ik heel simpel over zijn: dat is niet waar. We zijn wel gebrouilleerd met elkaar, dat is waar. Nee, de reden daarvan houd ik voor me. Als we elkaar zien, groeten we elkaar. Maar het is niet zo dat we dan gezellig koffie gaan drinken.”

Wilfred Genee sneed het onderwerp nog eens aan bij Vandaag Inside, nadat Derksen flinke kritiek had gegeven op Schreuder. “Ik dacht dat jullie een relatie hadden gehad, maar dat is dus niet zo?” Opnieuw ontkende Hendriks de suggestie. “Nee, het is mijn ontdekker. Ik ben destijds bij NAC TV begonnen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat Hendriks en Schreuder een affaire hebben gehad?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
119+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:40
2+
Derksen laakt ‘falende’ verslaggever: “Daar noem je ook een naam”
11:25
13+
Bosz verklaart komst Perisic naar PSV
11:10
10+
Priske krijgt sneer: “Uiteindelijk geen eerlijke kans gehad”
10:57
20+
Van Persie krijgt bijval: “Dit willen we toch allemaal zien?!”
10:43
144+
‘Priske gooit Feyenoord-opstelling op de schop’
10:28
3904+
‘Priske neemt drastisch Bijlow-besluit’
10:18
119+
‘Bizarre affaire voor Hélène Hendriks’ 
09:55
61+
Sparta schenkt klare wijn over Ajax-samenwerking
09:40
97+
Bosz verklaart nederlagen PSV en Feyenoord: “Dat is nou eenmaal zo”
09:26
226+
‘Bliksemontslag voor ‘RKC-tiran’
09:10
311+
‘Farioli hakt knoop door over Brian Brobbey’
08:55
47+
AZ-uitblinker oogst lof: “Hoorde de bank schreeuwen…”
08:40
424+
Hélène Hendriks voorspelt snoeiharde Feyenoord-ingreep
08:25
154+
‘Wrijving in Feyenoord-kleedkamer’
08:10
346+
‘Te Kloese neemt drastisch besluit’
23:41
269+
‘Mazraoui-shock’ in Manchester
23:39
5715+
‘Bizar Justin Bijlow-nieuws op komst’
23:30
92+
‘Zien jullie liever een dooie lul voor de camera?’
23:16
8304+
‘Nachtmerrie Memphis komt uit in Brazilië’
22:32
93+
Weghorst: ‘Ik had iets mooiers in mijn hoofd’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie