‘Bliksemtransfer Quinten Timber’

Foto: ‘Bliksemtransfer Quinten Timber’

Waar veel Feyenoorders door het ijs zakten tegen Bayer Leverkusen, was Quinten Timber niet zo héél slecht in De Kuip bij de 4-0 thuisnederlaag. De heren van de podcast Kick-Off, Valentijn Driessen en Mike Verweij, verwachten echter dat de middenvelder het zinkende Rotterdamse schip weleens zou kunnen gaan verlaten.

‘Quinten Timber slaat Feyenoord knock-out’

Driessen oordeelt allereerst over het spel van de Oranje-international in de Champions League: “Ik vond hem wel de uitzondering op de regel. De rest valt allemaal door de mand, maar hij niet. Hij kon wél met de intensiteit en het tempo mee en ook in de duels was hij goed.”

Verweij haakt daarop in: “Het interessante vind ik wel: hoe lang laat Quinten Timber zich niet desillusioneren, of hoe zeg je dat? Als hij om zich heen kijkt, moet hij diep ongelukkig worden. Ze hebben vorig jaar natuurlijk best een goed jaar gehad. Wel tweede, ver achter PSV, maar dan denk je dat het team alleen maar sterker gaat worden. En dat is het zeker niet geworden, dus ik vraag me wel af of Quinten Timber in de winterstop niet aanstuurt op een vertrek.”

“Die heiligverklaring van Arne Slot…”

Overigens vindt Driessen dat we ook weer niet moeten overdrijven over het voorbije seizoen van de Rotterdammers: “Dat goeie jaar… internationaal was het helemaal niet zo’n goed jaar van Feyenoord… Die heiligverklaring van Arne Slot, dat stoort mij ook wel een beetje. Als je naar de cijfers gaat kijken, vorig jaar in de Champions League hebben ze gewoon twee keer verloren van Atlético Madrid, dat was de nummer drie van Spanje.”

“Vervolgens Lazio, die winnen ze thuis. Dat was een leuke wedstrijd die je ook gelijk had kunnen spelen. Maar er wordt uit verloren van Lazio en bij Celtic ook. Dan ga je door naar de Europa League en word je uitgeschakeld door AS Roma, waar je al eens een finale van verloren hebt. Wat nou, een geweldig Europees seizoen onder Arne Slot? Vorig jaar was het ook niet veel”, sluit de televisiepersoonlijkheid af.

Zie jij hem vertrekken?

  • Ik wel
  • Ik niet
342+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie