‘Blind en Van de Beek krijgen Nederlandse teamgenoot’

Foto: ‘Blind en Van de Beek krijgen Nederlandse teamgenoot’

Girona begint zo langzamerhand een beetje een Nederlandse enclave te worden. Daley Blind, Donny van de Beek én oud-Ajacied Gabriel Misehouy staan onder contract bij de LaLiga-verrassing van vorig seizoen en nu is ook Arnaut Danjuma in aantocht, aldus Fabrizio Romano.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Arnaut Danjuma reist af naar Girona, snel witte rook

De Italiaanse ‘transfergoeroe’ komt nog niet met een ‘here we go’, maar stelt wel dat de deal bijna in kannen en kruiken is. Danjuma heeft in ieder geval groen licht gekregen van Villarreal om af te rijzen naar Girona, zodat de laatste puntjes op de i gezet kunnen worden. Daarna zal er witte rook te zien zijn.

Broodje aap

Danjuma, die ook begeerd werd door AS Roma en Lille OSC, stond een paar jaar geleden nog in de belangstelling van het grote Liverpool. Althans… in een interview met Rondo gaf hij aan op de hoogte te zijn van de interesse van The Reds, maar dat verhaal ging vervolgens een eigen leven leiden.

“Het is wel een grappig verhaal”, reageerde hij in gesprek met Voetbal International. “We lezen allemaal wat er in de media staat, maar ik leer snel. Ik zei in een interview in Nederland dat ik op de hoogte was van de interesse. Ik kreeg de vraag of ik ervan op de hoogte was, en dat was ik. Ik ben ervan op de hoogte. Jij ook, want het staat in de pers.”

De aanvaller vervolgde: “Maar daarna stond mijn telefoon roodgloeiend. Ik heb de interesse van Liverpool nooit bevestigd, want dat doet alleen mijn management. Ik heb niets gehoord van mijn management.” Uiteindelijk kwam het er ook helemaal niet van.

Verwacht jij dit seizoen wat van Girona?

  • Ik wel
  • Ik niet
121+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie