Blind of Brobbey en KERSTDRAMA Priske | Twee Viertje met Aad #85

Haalt Brian Priske de kerst bij Feyenoord? Die vraag durft Aad de Mos al in de mond te nemen bij aflevering 85 van de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad. De onafhankelijke voetbalanalist zonder blad voor de mond opent het nieuwe seizoen in stijl met nieuws over en advies voor de nieuwe Feyenoord-trainer. Verliest hij niet alleen wedstrijden, maar ook al de kleedkamer?

Twee Viertje met Aad aflevering 85: truc voor scherpe seizoenstart, Johan Cruijff Schaal, Daley Blind, Brian Brobbey, Brian Priske, PSV-perfectie, probleemgeval Ajax en Noorse verwarring voor Go Ahead Eagles

‘Ajax hoort weer bij top 3 van Nederland’

Twee Viertje mag weer van stal en dus pakken presentator Eimert Pruis en kakelfrisse Aad de Mos uit met een bomvol menu. Zo weet Aad wel wat het trucje is om scherp aan het seizoen te beginnen en heeft hij uiteraard weer een Vraag van Aad voor jou. Alle grote clubs (PSV, Feyenoord, FC Twente, AZ, Go Ahead Eagles, Ajax) komen voorbij en Aad ziet de Amsterdammers zelfs weer als top 3-club. Wel met een grote vraagteken erachter, zo laat hij merken in (co)efficiënt met Aad.

We hopen dat Go Ahead Eagles niet de Noorse verwarring van Aad overneemt en wel de juiste tegenstander treft in de voorronde van de Conference League. Een Noorse en Servische hel kunnen we donderdagavond in ieder geval verwachten. De uitslagen weet Aad als gewoonlijk al en dat geldt uiteraard standaard voor de Match of the Weekend: PSV – Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Amsterdamse transfertactieken en schokkend advies voor Priske

Daar blijft het niet bij want Aad ziet perfect hoe de situatie bij Ajax in elkaar zit. In Transfertijd onthult hij de transfertactieken van Alex Kroes en consorten en wordt Bertrand Traoré en Brian Brobbey vergeleken met Dusan Tadic en Daley Blind. Na deze gekke vergelijking richt Aad zich andermaal tot Brian Priske in Raad van Aad. De Deense coach moet één ding heel goed in zijn oren knopen. Doet hij dat niet? Dan is het “einde oefening!”. Einde oefening is het in ieder geval niet voor Twee Viertje met Aad, want aflevering 85 is gelijk ook de eerste aflevering van het seizoen 2024-2025. Wie wordt kampioen, Aad?

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft onder meer ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft.

Wie wordt als eerste ontslagen?

  • Brian Priske
  • Francesco Farioli
  • Paul Simonis
  • Peter Bosz
  • Aad de Mos
184+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie