‘Bom onder Hancko-transfer’

Foto: ‘Bom onder Hancko-transfer’

Feyenoord wil momenteel op geen enkele manier zaken doen met Atlético Madrid over een transfer van Dávid Hancko. De Telegraaf meldt dat de Rotterdammers al twee aanbiedingen hebben afgewezen en stellen dat algemeen directeur Dennis te Kloese alleen om tafel wil als er minstens veertig miljoen euro wordt geboden.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Feyenoord weigert onderhandelingen met Atlético Madrid over Hancko

“De Rotterdamse club wil met de Spaanse topclub niet eens praten bij een bedrag onder de 40 miljoen euro”, schrijft de ochtendkrant. Een bedrag waar Atlético voorlopig nog niet eens bij in de buurt komt. “Het laatste bod bedraagt niet meer dan 20 miljoen euro (zonder bonussen) en dat wordt bij de bekerwinnaar als een regelrechte belediging beschouwd”, klinkt het.

Dat Te Kloese voorlopig niet met de Spaanse topclub om tafel wil noemt de krant begrijpelijk. “Te Kloese heeft de afgelopen 48 uur gezien en gehoord hoe de Madrileense media de boel onder druk trachten te zetten. De verhalen dat de deal snel rond moet komen omdat Hancko moet meereizen naar het trainingskamp van Atletico doen Te Kloese niets.”

Hancko steunpilaar voor Priske

Ook Feyenoord-trainer Brian Priske ziet de Slowaak liever niet vertrekken, die in de linkspoot een belangrijke steunpilaar ziet voor komend seizoen. “Priske begrijpt dat er een kans bestaat dat de Slowaak wel degelijk naar Spanje verhuist. Maar hij heeft van de clubleiding de verzekering gekregen dat dit alleen kan gebeuren als er een nieuwe recordtransfer in de historie van Feyenoord plaats heeft. Dat Hancko zelf inmiddels wat geluiden heeft laten horen waaruit blijkt dat hij klaar is voor een transfer, maakt Priske niet uit”, schrijft de ochtendkrant.

Voor de verdediger ligt een topcontract klaar in Madrid, die voor vijf jaar kan tekenen en een miljoenensalaris kan gaan opstrijken. Feyenoord wil dan echter ook wel de hoofdprijs ontvangen voor Hancko, ook al omdat het dan zelf nog de markt op moet. “Anders wordt de selectie in de defensie ernstig verzwakt”, concludeert De Telegraaf, die ook wijst op de langdurige blessure van Quilindschy Hartman en de blessuregevoelige Gernot Trauner.

Is 40 miljoen een reële vraagprijs?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
1377+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie