Brian Priske protesteert: “Het is niet meer toegestaan…”

Foto: Brian Priske protesteert: “Het is niet meer toegestaan…”

Midweeks ging Feyenoord met 0-4 ten onder tegen Bayer Leverkusen in de Champions League, maar voor NAC Breda waren de Rotterdammers wél een maatje te groot. In de Eredivisie werd het 2-0 voor de traditionele topclub en trainer Brian Priske is natuurlijk blij met die overwinning. Maar of hij ook opgelucht is…

Gele kaart voor Priske: ‘Maar ik zei helemaal niet veel’

Die vraag krijgt de Deen wel van ESPN: “Ik weet niet of het opluchting is. Zo zie ik het niet. Ik focus mij op mijn taak en dat is om een team te creëren wat veel wedstrijden wint. Ik ben blij dat we hebben gewonnen. Het is alweer drie wedstrijden geleden dat we voor het laatst wonnen en dat zorgt voor een slecht gevoel. Het is belangrijk om blij te zijn met de drie punten.”

Wel zijn er nog een paar verbeterpuntjes… “We zijn nog niet daar waar we willen zijn. Er zijn nog veel dingen die beter moeten. De eerste helft heb ik veel goede dingen gezien, dan moeten de tweede en derde goals vallen zodat je die extra boost krijgt.”

Luka Ivanusec

Luka Ivanusec viel niet zo heel goed in: “Daar heb je gelijk in. Een speler als hij heeft de kwaliteit, maar mentaal zit het hem dwars. Als je niet de zelfverzekerdheid hebt, zie je dat meteen. En dat zag je vandaag met Ivanusec inderdaad. En dat is mijn verantwoordelijkheid. Hij heeft veel aandacht nodig en we moeten hem helpen, want hij heeft de kwaliteiten.”

Als laatste de gele prent die Priske ontving van scheidsrechter Sander van der Eijk: “Ik zei niet veel, ik denk dat mijn lichaamstaal voor de gele kaart zorgde. Maar ik vond dat het hands was en dat hij dat kon zien. Maar het is niet meer toegestaan om je emoties te tonen en dan wordt je dus gestraft met een kaart.”

Heeft hij gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
40+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie