Brian Priske reageert op teleurgestelde fans

Foto: Brian Priske reageert op teleurgestelde fans

Feyenoord speelt op dit moment een oefenwedstrijd tegen AS Monaco en dat doen de Rotterdammers met een B-team (of misschien wel een C-team). Dit tot grote teleurstelling van veel fans, die een eurootje of veertig neergeteld hebben voor een toegangsbewijs. Trainer Brian Priske reageert.

Feyenoord-supporters zwaar teleurgesteld, Brian Priske reageert

De Deense opvolger van Arne Slot vertelt aan Feyenoord ONE: “Ik begrijp dat veel supporters naar ons komen kijken om alle jongens aan het werk te zien. Als ze de opstelling zien, dan zien ze dat we enkele aanpassingen hebben moeten doen. Zondag speelden we tegen Benfica, drie dagen later weer in De Kuip, en een belangrijke wedstrijd tegen PSV staat zondag op het programma.”

Er moet nog geschaafd worden aan de fitheid: “Je kijkt naar wat het beste is voor de spelers, als het gaat om het fysieke gedeelte. Men moet ook begrijpen dat we pas vier weken onderweg zijn. We hadden tegen Benfica vier basisspelers die slechts een week trainden. We moeten die jongens beschermen. We moesten deze aanpassingen doen om ze zo fit mogelijk te krijgen voor de start van het seizoen. Ik kan best begrijpen dat mensen teleurgesteld zijn.”

Blamage tegen Benfica

Feyenoord ging met maar liefst 5-0 onderuit tegen Benfica: “Het resultaat van de wedstrijd tegen Benfica was niet goed en niet iets wat we willen zien. We hebben het geanalyseerd en een aantal goede meetings gehad. Of dingen goed of slecht gaan, je moet ze analyseren. De vorige wedstrijden hadden we goede resultaten. Je probeert de emoties weg te halen uit het resultaat. Het is nu mijn taak om het op een constructieve manier te bekijken zodat we kunnen doorgaan met de ontwikkeling.”

Volgens Priske was het gewoonweg een offday: “Er waren enkele basiselementen die misgingen. Fysiek brachten we niet genoeg. Er was niet genoeg discipline in de ploeg, de formatie was niet het probleem. Van sommige tactische elementen hebben we geleerd. Ik was vrij blij om de jongens aan het werk te zien. Ze voelen zich goed en willen dingen oplossen. Ze weten wat ze moeten verbeteren.”

Goede reactie?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
289+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie