‘Carlos Forbs-stunt op komst’

Foto: ‘Carlos Forbs-stunt op komst’

Carlos Forbs transfereerde een jaartje geleden van Manchester City naar Ajax, maar kon het toch niet echt bolwerken in de Johan Cruijff ArenA. Matt Hobbs, de technisch directeur van Wolverhampton Wanderers (de nieuwe club van de vleugelspits) denkt echter dat de geboren Portugees een regelrechte hit gaat worden in de Premier League.

‘Carlos Forbs wordt een enorme hit in de Premier League’

Op de officiële clubsite van The Wolves komt de beleidsbepaler aan het woord: “We wilden Carlos vorig jaar al halen, maar toen deed Ajax hem een geweldig aanbod. Nu hebben we alsnog de kans gekregen, dus je kunt het zien als een transfer met een jaar uitstel. Je ziet vaker dat jongens die bij Manchester City wegkomen het geweldig doen, we hebben in Tommy (Doyle, red.) zelf een uitstekend voorbeeld. Het is nu misschien nog mooier dan vorig jaar, want hij heeft nu een jaar ervaring bij a big, big football club.”

Volgens Hobbs beschikt Forbs in ieder geval over de kwaliteiten om het te rooien in Engeland… “Carlos is snel en wil loopacties maken achter de defensie. Technisch is hij ook goed, gelet op zijn opleiding bij Man City. Met zijn snelheid biedt hij ons iets dat we op dit moment denk ik niet hebben. Nou ja, we hebben Rodrigo (Gomes, red.), maar die trekt het liefst naar binnen, terwijl Carlos echt verdedigers op wil zoeken.”

De aanvaller is overigens nog niet helemaal klaar om zijn debuut te maken: “Hij zou denk ik nu meteen aan de bak willen, maar hij zal toch wel wat tijd hebben om kennis te maken met manager Gary O’Neil en de spelers. We zien hem over tien dagen, en dan zal hij klaar zijn om te beginnen.”

Wordt hij een hit?

  • Echt niet
  • Ik zie het nog gebeuren ook
827+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie