Champions League-loting FC Twente: mogelijke tegenstanders en waar is de loting te zien?

Foto: Champions League-loting FC Twente: mogelijke tegenstanders en waar is de loting te zien?

FC Twente weet maandagmiddag tegen wie het moet spelen in de derde voorronde van de Champions League. Om 12.00 uur wordt er in het Zwitserse Nyon geloot en horen de Tukkers welke opponent er uit de koker rolt. SN legt uit wie de mogelijke tegenstanders zijn en waar de loting te volgen is.

SN legt uit wie de mogelijke tegenstanders van FC Twente zijn

FC Twente heeft geen geplaatste status en treft op papier dus een zwaardere tegenstander. De Tukkers hebben vier ploegen die ze kunnen loten, te weten: RB Salzburg, LOSC Lille, Rangers FC of Slavia Praag. De eerste wedstrijd staat gepland voor 6 of 7 augustus, terwijl een week later op 13 augustus de return volgt. Mocht Twente het tweeluik weten te winnen, dan volg nog een play-off voor plaatsing voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Waar en hoe laat kijk je loting Champions League?

De loting van de derde voorronde van de Champions League vindt plaats in om 12.00 uur in het House of European Football in Nyon (Zwitserland). De loting kan live worden bekeken via de site van de UEFA. Via een livestream kan worden bekeken welke tegenstander er voor Twente uit de koker komt.

Voorbereiding FC Twente

Twente speelde al een aantal wedstrijden in de voorbereiding en het laatste gespeelde oefenduel op 20 juli met Hannover ’96 werd met 3-3 gelijkgespeeld. Op 24 juli staat nog het oefenduel met Schalke ’04 op het programma.

SN legt uit

In SN legt uit duidt SoccerNews ingewikkelde voetbalzaken op een heldere manier. Korte, duidelijke stukken waardoor jij in één keer op de hoogte bent van wat er speelt. Data, schema’s, of (gekke) vragen? SN legt uit geeft antwoord. Heb jij een vraag voor SN legt uit? Mail naar [email protected]!

Gaat Twente zich plaatsen voor de volgende ronde?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
153+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie