‘Chelsea raakt overvol door nieuwe versterking’

Foto: ‘Chelsea raakt overvol door nieuwe versterking’

De laatste seizoenen is Chelsea flink aanwezig op de transfermarkt. Tien versterkingen heeft de club uit Londen al binnen deze zomer, tel daar de twaalf aanwinsten van vorig seizoen bij op en het is een simpele rekensom. De selectie van Chelsea zit bomvol, maar de club is nog lang niet klaar op de transfermarkt. João Félix kan namelijk terugkeren naar Londen. In 2023 een half jaar geleend werd door Chelsea.

João Félix kan terugkeren op Stamford Bridge

De Portugees heeft een contract tot medio 2029 en Atlético Madrid heeft daardoor een uitstekende onderhandelingspositie rondom Félix. Fabrizio Romano geeft echter aan dat dit Chelsea niet tegenhoudt en dat de club wel interesse heeft in het aantrekken van de aanvaller. Afgelopen seizoen was Félix verhuurd aan Barcelona en zijn carrière bij Atlético lijkt dan ook als een nachtkaars uit te gaan. De Portugees wordt telkens verhuurd om ergens anders zijn carrière een nieuw leven in te blazen. Chelsea lijkt dan ook de volgende bestemming, maar trainer Enzo Maresca lijkt toch al genoeg spelers te hebben.

Pedro Neto, Kiernan Dewsbury-Hall, Filip Jørgensen, Omari Kellyman, Aarón Anselmino, Renato Veiga, Caleb Wiley, Marc Guiu en Rosin Adarabioyo zijn deze transferwindow al aangetrokken. In de aanval zou Félix een moordende concurrentie treffen. Maresca heeft in de spits de keuze uit Deivid Washington, David Datro Fofana, Armando Broja, Romelu Lukaku en Nicolas Jackson. Het is wel zo dat Chelsea nog hoopt afscheid te nemen van onder andere Broja en Lukaku, maar zelfs dan lopen er eigenlijk genoeg aanvallers rond. Félix heeft het geluk van zijn veelzijdigheid en hij kan dan ook op verschillende posities uitkomen. Deze posities zitten echter ook propvol met spelers. De selectie van Chelsea telt nu 42 spelers..

Chelsea een goede keus voor Félix?

  • Ja, bij Atlético is er geen toekomst voor hem
  • Nee, die club heeft veel te veel spelers
98+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie