Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Clubicoon Rangers kraakt harde Ajax-noot

Foto: Clubicoon Rangers kraakt harde Ajax-noot

Na de 4-0 zege van Ajax op Rangers FC gaan er steeds meer geluiden op dat de Amsterdammers best eens heel ver zouden kunnen gaan komen in de Champions League dit seizoen, maar volgens Rangers-icoon Kris Boyd lag het gisteren net zo goed aan een collectieve off-day bij de Schotse opponent.

“Rangers werd totaal overklast tegen een heel goed Ajax. Dit kun je verwachten als je op dit niveau speelt, maar ik zie Ajax niet als een Champions League-topteam”, richt Boyd, die vijf jaar lang in de spits stond bij Rangers, zich bij Sky Sports tot de Nederlander.

‘Ajax géén CL-topteam’

“Het is een heel goed team, maar Rangers zat er echt behoorlijk naast. Er was een gebrek aan verantwoordelijkheid bij de spelhervattingen, ze zijn veel te gemakkelijk om tegen te spelen en waren erg passief.”

“Het is een teleurstellende rentree in de top van het Europese voetbal voor Rangers. Als je in het weekend met 4-0 verliest (tegen Celtic, red.) en nu weer met 4-0, krijgen de spelers in aanloop naar het duel met Aberdeen veel meer kritiek. Zeven van deze spelers speelden de Europa League-finale, maar daar kun je niet eeuwig op teren. Je kunt overklast worden, maar dit team heeft geen zelfvertrouwen. Het leek halfslachtig”, aldus Boyd tot slot.

TIP: 4.70x je inleg als Rangers wél wint van SSC Napoli in speelronde 2!

Kris Boyd admits Ajax ‘absolutely battered’ Rangers in Champions League clash as he makes pizza quiphttps://t.co/IYVPSYPRvd pic.twitter.com/OXtYBGrv56

— Football Scotland (@Football_Scot) September 7, 2022

Vind jij Ajax een CL topteam?

  • Ja
  • Nee, dat niet
276+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie