Complimenten voor Van de Beek: “Hij begint weer wakker te worden”

Foto: Complimenten voor Van de Beek: “Hij begint weer wakker te worden”

Donny van de Beek heeft lof geoogst met zijn optreden woensdagavond voor Girona in de Champions League tegen Feyenoord. De middenvelder maakte de gelijkmaker, maar de Catalanen gingen nog met 2-3 onderuit. Mundo Deportivo ziet dat Van de Beek ‘nog altijd veel in zijn mars heeft’.

Donny van de Beek maakte indruk voor Girona tegen Feyenoord

Van de Beek kende na zijn vertrek bij Ajax een moeilijke tijd bij Manchester United, uitleenbeurt aan Everton en Eintracht Frankfurt brachten ook geen succes. Afgelopen zomer verhuisde hij naar Girona, waar hij nog geen vaste basisplek kon veroveren. Het spel van de Noord-Hollander tegen Feyenoord kon Mundo Deportivo zeker bekoren. “Van de Beek begint wakker te worden”, kopt de krant. “Hij begint weer op de voorgrond te treden van zijn carrière, en zijn optreden tegen Feyenoord in de Champions League was daar een voorbeeld van.”

Grote belofte

“De Nederlander, die naar Girona kwam in de hoop het niveau te hervinden dat hem tot een van de grootste beloften in zijn land maakte, stelde niet teleur in een special wedstrijd tegen een van de belangrijkste clubs in zijn thuisland”, vervolgt het Spaanse medium, dat Van de Beek ‘vastberaden’ noemt.

Mundo Deportivo denkt dat het een startschot kan zijn voor meer. “Het doelpunt tegen Feyenoord diende niet alleen om zijn vertrouwen te herstellen, maar ook om te laten zien dat hij nog veel in zijn mars heeft. Ondanks de fysieke problemen waar hij de afgelopen jaren mee te maken heeft, heeft Van de Beek zijn technische kwaliteit en zijn doelpunteninstinct niet verloren.”

Vond je Van de Beek ook zo goed?

  • Ja, uitstekend
  • Niet echt
22+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie