De 10 meest dodelijke trio’s aller tijden

Soccernews

Het is fantastisch om een stervoetballer te hebben rondlopen, maar het is nóg fijner om een trio te hebben dat iedere tegenstander pijn kan doen. [i]SoccerNews.nl[/i] zet tien van de beste trio’s aller tijden op een rijtje.

[b]10. Miroslav Klose, Thomas Müller en Toni Kroos[/b]
Duitsland is uitgegroeid tot een fantastisch aanvallend elftal met de wereldtitel in 2014 als bekroning. Op hoge voetballeeftijd veroverde Klose een WK-record door doelpunten te produceren, Thomas Müller droeg eveneens bij en wat te denken van Toni Kroos? Deze drie schakels waren van grote waarde voor de [i]Mannschaft[/i].

[img]//uploads/miroslav-klose-thomas-muller-toni-kroos(duitsland)(10-01-2016).jpg[/img]

[b]9. David Beckham, Ryan Giggs en Paul Scholes[/b]
Manchester United ligt momenteel onder vuur vanwege onaantrekkelijk voetbal, maar dat was vroeger wel anders. Wat te denken van [i]The Class of 92[/i]? United leidde David Beckham, Ryan Giggs en Paul Scholes met veel succes op. Zij behoorden tot het elftal dat in 1999 zowel de landstitel, FA Cup als de Champions League won.

[img]//uploads/ryan-giggs-paul-scholes-david-beckham(manchester-united)(10-01-2016).jpg[/img]

[b]8. Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo[/b]
Real Madrid beschikt traditioneel over fantastische voetballers en dat is tegenwoordig niet anders. Vooral de voorhoede bestaande uit de Welshman Gareth Bale, de Fransman Karim Benzema en de Portugese ster Cristiano Ronaldo. Aartsrivaal FC Barcelona heeft [i]MSN[/i], de Madrilenen [i]BBC[/i].

[img]//uploads/karim-benzema-cristiano-ronaldo-gareth-bale(real-madrid)(10-01-2016).jpg[/img]

[b]7. Samuel Eto’o, Thierry Henry en Lionel Messi[/b]
Lionel Messi heeft tegenwoordig niets te klagen over zijn teamgenoten in de voorhoede, integendeel zelfs, maar jaren geleden zag het er eveneens goed uit. Destijds vormde hij een aanvalstrio met Samuel Eto’o en Thierry Henry. Net als nu leidde dat tot gloriedagen bij FC Barcelona.

[img]//uploads/lionel-messi-samuel-etoo-thierry-henry(fc-barcelona)(10-01-2016).jpg[/img]

[b]6. Ronaldo, Rivaldo en Ronaldinho[/b]
Brazilië levert over het algemeen prachtige voetballers af en regelmatig levert dat een briljant collectief op. Dat bleek bijvoorbeeld tijdens het wereldkampioenschap van 2002. Ronaldo, Rivaldo en Ronaldinho bezorgden menig achterhoede slapeloze nachten.

[img]//uploads/rivaldo-ronaldinho-ronaldo(10-01-2016).jpg[/img]

[b]5. Sergio Busquets, Xavi en Andrés Iniesta[/b]
De voorhoede van FC Barcelona is briljant en krijgt alle lof, maar wat te denken van het imponerende middenveld? Tot afgelopen zomer bestond die regelmatig uit Sergio Busquets, Andrés Iniesta en de inmiddels vertrokken Xavi. Zij zorgden voor het vele balbezit en konden vanuit het niets een van de steraanvallers alleen voor de doelman zetten. Genieten geblazen!

[img]//uploads/xavi-andres-iniesta(fc-barcelona)(07-06-2015).jpg[/img]

[b]4. Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo en Carlos Tévez[/b]
Cristiano Ronaldo speelt momenteel met geweldige spelers bij Real Madrid, maar ongetwijfeld zal hij ook weleens terugdenken aan zijn periode bij Manchester United. Destijds vormde de Portugees een sportief trio met Wayne Rooney en Carlos Tévez. Tempo, techniek, werklust, scorend vermogen waren de fabuleuze kenmerken.

[img]//uploads/cristiano-ronaldo-wayne-rooney(manchester-united)(10-01-2016).jpg[/img]

[b]3. Pelé, Garrincha en Vavá[/b]
Pelé geldt als een van de beste voetballers aller tijden en dankt die status onder meer aan de succesperiode van Brazilië. In de jaren zestig vormde hij een voorhoede met Garrincha en Vavá. Pelé was natuurlijk de grote man als doelpuntenmachine, maar ook zijn collega-aanvallers waren een ware plaag voor tegenstanders.

[img]//uploads/garrincha-pele(brazilie)(10-01-2016).jpg[/img]

[b]2. George Best, Denis Law en Sir Bobby Charlton[/b]
In de jaren zestig vormden George Best, Denis Law en Sir Bobby Charlton de gevreesde voorhoede van Manchester United. Zij staan bekend als [i]The United Trinity[/i]. Er staat zelfs een standbeeld van het drietal bij Old Trafford en dat is niet voor niets. Iedereen won de Gouden Bal en gezamenlijk maakten zij zo’n 650 doelpunten.

[img]//uploads/bobby-charlton-dennis-law-george-best(manchester-united)(10-01-2016).jpg[/img]

[b]1. Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar[/b]
Het is geen toeval dat Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar in deze volgorde staan. Zij staan immers bekend als ‘MSN’, een van de meest geroemde voorhoedes aller tijden. Een Argentijn, een Uruguayaan en een Braziliaan is misschien niet de meest logische combinatie, maar bij FC Barcelona pakt het meer dan uitstekend uit. Wat een droomvoorhoede!

[img]//uploads/luis-suarez-lionel-messi-neymar(fc-barcelona)(18-01-2014).jpg[/img]

Welk trio is je persoonlijke favoriet?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
348+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie