Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

De Jong bezocht Liverpool: “Verteld dat Slot mijn assistent was”

Foto: De Jong bezocht Liverpool: “Verteld dat Slot mijn assistent was”

Henk de Jong heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan Liverpool. De hoofdtrainer van SC Cambuur werd tijdens zijn ziekte uitgenodigd door collega Jürgen Klopp.

SC Cambuur-trainer prijst Liverpool

In een videoboodschap liet Klopp eerder weten: “Ik heb gehoord dat jij de enige trainer in de wereld bent die grappiger is dan ik. Hoe kan het dat wij elkaar nog nooit ontmoet hebben? Wie weet kunnen we dat snel doen. Je bent hier altijd welkom.” De Jong besloot deze week alsnog in te gaan op het aanbod. “Het was geweldig”, vertelt hij aan ESPN.

De Jong vervolgt: “Het fatsoen van de mensen. De waardering die ze voor je hebben. Ze hadden drie dagen vrij, maar Pepijn Lijnders komt. De trainer van Onder 23 komt. Iedereen staat voor je klaar. Fantastische dingen gezien. Een mooie wedstrijd van Liverpool Onder 21 tegen Arsenal. Jurriën Timber deed nog mee en deed het goed. Daar heb ik nog even mee gesproken.”

Nieuw Liverpool-duo

De Jong heeft een verleden met zowel Arne Slot als Sipke Hulshoff, die afkoersen op een dienstverband op Anfield. Met een lach: “Ik heb de mensen eerst wel verteld dat het mijn assistent was. En Sipke ook. Dat vonden ze wel mooi. Maar ook Pepijn Lijnders, die heeft het hier een keer moeilijk gehad. Maar dat is echt een meneer daar hoor. Hoe de mensen in die club over die jongen praten dat is niet normaal. Ze hopen echt dat Arne het heel goed doet, maar ook dat hij terug komt. Dat vond ik wel heel mooi om mee te maken.”

Gaat Slot slagen bij Liverpool?

  • Ja
  • Nee
586+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie