‘Derksen en Genee klaar met Vandaag Inside’

Foto: ‘Derksen en Genee klaar met Vandaag Inside’

Johan Derksen en Wilfred Genee lijken klaar te zijn met Vandaag Inside Oranje. De dagelijkse EK-afleveringen hebben een flinke impact op het duo, zo geven zij toe.

Johan Derksen en Wilfred Genee worstelen met fitheid

Vanwege de EK-wedstrijden start Vandaag Inside Oranje niet eerder dan 23:00 uur. Normaal starten de afleveringen om 21:30 uur. “Normaal gesproken ben ik om twaalf uur thuis en nu ben ik om twaalf uur of later klaar hier. En dan moet je dat tering end nog naar Grolloo”, verzucht Derksen tegenover RTL Boulevard. De uitgesproken tv-persoonlijkheid geeft dan ook toe gesloopt te zijn.

Genee is evenmin nog fris en fruitig. “Ik moet wel zeggen dat mijn bioritme best wel een beetje ontregeld is. Als ik mijn zoontje rond een uur of half tien, kwart over negen naar bed breng en ik ga even bij hem zitten of liggen, dan voel ik dat ik ook weleens wegzak. Dan moet je jezelf wakker schudden, dat is best wel eens pittig.”

De kijkcijfers

Tina Nijkamp stelt dat de kijkcijfers niet zoals gewend zijn. Zo nekte een strafschoppenserie de heren eerder deze week. “VI Oranje begon in de verlenging, op zich niet zo heel erg, maar werd alsnog toch beetje genekt in de totaalcijfers”, stelt zij. “Eigenlijk stond het door de strafschoppen bijna hele uitzending tegenover voetbal in plaats van een gedeelte. Maar dus wel 500 duizend kijkers trouwe schare kijkers die altijd VI verkiest boven iets anders.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Begrijp je de heren?

  • Ja, die impact is groot
  • Nee, stel je niet zo aan
8674+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie