Deze spelers ontbreken op trainingskamp Feyenoord

Foto: Deze spelers ontbreken op trainingskamp Feyenoord

Feyenoord vertrekt vandaag op naar Oostenrijk voor een trainingskamp. De Rotterdammers verblijven in Saalfelden om verder te schaven aan de formatie en speelstijl. Onder andere Gernot Trauner ontbreekt op het trainingskamp wegens een blessure.

Bijlow en Geertruida sluiten weer aan, Trauner en Slory vallen af

Feyenoord won tot dusver al zijn oefenwedstrijden. Aan de Krommedijk wonnen de Rotterdammers met 0-4 van FC Dordrecht, in De Kuip werd Racing Genk met 3-1 aan de kant geschoven en op Varkenoord boekte de formatie van Priske een nipte 1-0 zege op Cercle Brugge. Op trainingskamp in Oostenrijk zijn (nog) geen oefenwedstrijden gepland.

Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida hebben zich maandag weer gemeld op het trainingscomplex 1908. Hoofdtrainer Brian Priske heeft nu alle EK-gangers weer terug in Rotterdam. Gernot Trauner zal niet afreizen naar zijn geboorteland Oostenrijk. Hij liep tijdens het EK een blessure op en zal hier in Rotterdam verder van herstellen.

Ook Jaden Slory kampt met een blessure en ontbreekt komende week. De geblesseerden Quinten Timber, Julián Carranza en Gijs Smal stappen maandag wel aan boord van het vliegtuig. Zij volgen in Oostenrijk een individueel programma op weg naar volledig herstel. Jeyland Mitchell en Ezequiel Bullaude zijn er ook niet bij. Zij wachten op hun werkvergunning.

Patrik Wålemark, Thomas van den Belt, Shiloh ‘t Zand en Lennard Hartjes zullen niet meereizen naar Oostenrijk. Zij mogen uitkijken naar een andere club.

De complete lijst van Feyenoord
Justin Bijlow
Bart Nieuwkoop
Thomas Beelen
Lutsharel Geertruida
Ramiz Zerrouki
Quinten Timber
Ayase Ueda
Calvin Stengs
Igor Paixão
Marcos Lopez
Luka Ivanušec
Julián Carranza
Gijs Smal
Timon Wellenreuther
Anis Hadj Moussa
Gjivai Zechiël
Leo Sauer
Givairo Read
Antoni Milambo
Neraysho Kasanwirjo
Santiago Gimenez
Ondřej Lingr
Dávid Hancko
Chris-Kévin Nadje
Marcus Pedersen
Mikki van Sas
Antef Tsoungui
Jan Plug
Mannou Berger
Djomar Giersthove

Moet er nog wat bij om mee te doen voor de titel?

  • Ja
  • Nee
104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie