Dit cijfer geeft Hélène Hendriks voor seksleven met 22-jaar oudere vlam

Foto: Dit cijfer geeft Hélène Hendriks voor seksleven met 22-jaar oudere vlam

Hélène Hendriks heeft een opmerkelijke onthulling gedaan over haar seksleven met haar 22-jaar oudere vriend Frans Vinju. Het onderwerp kwam ter sprake bij De Oranjezomer, waar seksuoloog Goedele Liekens te gast was. Hendriks deelde aan tafel haar rapportcijfer mee.

Hélène Hendriks geeft seksleven opvallend hoog cijfer

Liekens kwam in De Oranjezomer wat vertellen over een seksenquête, waarna het onderwerp al snel een opmerkelijke wending krijgt. “In België geeft men hun eigen seksleven een 6 uit 10”, waarna Hendriks cynisch reageerde. “O, dat is ook niet veel.” Liekens kijkt er er echter niet raar van op. “Nee, dat is net niet geflest, zoals ze bij ons zeggen, maar als je dan die cijfers ziet, is het ook niet verbazingwekkend.”

Hendriks noemt de resultaten van de enquête interessant. “Eén op de drie masturbeert niet. Wie masturbeert hier níet? Kijk, zie je, dat bedoel ik! Wij hebben heel gezond publiek.” Liekens gaat er vervolgens iets serieuzer op in. “Nee, maar dat is toch jammer? Masturberen is toch belangrijk. Er zijn natuurlijk ook wel mensen bij die in een relatie zitten, maar het is belangrijk voor je lichaam en voor je geest. Maar in 40 seconden krijg ik dat niet uitgelegd.”

Dyantha Brooks, presentatrice van Shownieuws, stelt Hendriks vervolgens de vraag wat voor cijfer zij haar seksleven met de 22 jaar oudere Vinju wil geven. “Ik ben wel benieuwd naar jouw cijfer. Jij zei: ‘Ik vind 6 een laag cijfer.’ Wat is jouw cijfer dan?” Hendriks geeft vervolgens een kraakhelder antwoord. “Een 10. Absoluut 10. Hahaha.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet het kunnen dat Hendriks een veel oudere vriend heeft?

  • Ja, geen probleem
  • Nee, verschil is echt te groot
1065+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie