‘Dit is de reden voor afketsen transfer Bijlow’

Foto: ‘Dit is de reden voor afketsen transfer Bijlow’

Justin Bijlow leek op weg naar Southampton, maar een transfer ketste op het laatste moment nog af. De keeper kwam niet door de medische keuring en blijft daardoor gewoon bij Feyenoord. Voetbaljournalist en Feyenoord-watcher Mikos Gouka weet waarop de transfer is afgeketst.

Pols speelde Bijlow opnieuw parten

De overgang van de 26-jarige doelman naar Southampton leek in kannen en kruiken, maar de deal ketste op het laatste moment toch nog af. Volgens Gouka is een oude polsblessure van Bijlow de oorzaak geweest van het mislopen van de transfer. “Southampton viel naar verluidt over de pols van Bijlow. Dat lichaamsdeel heeft hem in het verleden weleens parten gespeeld”, schrijft Gouka in het Algemeen Dagblad.

Bijlow kwam begin 2023 niet in actie vanwege een gebroken pols en aan het begin van vorig seizoen stond de doelman opnieuw langs de kant na een terugslag die hij kreeg. Door de blessure is de transfer van de baan en blijft de doelman in principe gewoon bij Feyenoord. Daar moest hij zijn basisplaats afstaan aan Timon Wellenreuther.

Feyenoord oriënteert zich op keepersmarkt

Feyenoord oriënteerde zich ondertussen al wel op een andere doelman, waar onder andere Nick Olij voor in beeld was. De Sparta-doelman zal echter niet worden aangetrokken, maar de Rotterdammers halen mogelijk wel het negentienjarige talent Plamen Andreev van Levski Sofia in huis. De talentvolle doelman wordt dan gehaald met het oog op de toekomst, al is het de vraag of Andreev een overstap ziet zitten nu Bijlow ook gewoon blijft bij Feyenoord.

Denk jij dat Bijlow nog ooit voor een andere club dan Feyenoord gaat spelen?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
490+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie