Dit zijn de tien potentiële tegenstanders van Go Ahead Eagles in voorrondes Conference League

Foto: Dit zijn de tien potentiële tegenstanders van Go Ahead Eagles in voorrondes Conference League

Go Ahead Eagles neemt het in de tweede voorronde van de Conference League op tegen SK Brann uit Noorwegen. Weet het dat tweeluik te winnen, dan zijn er nog tien potentiële tegenstanders over voor de Eagles op weg naar het hoofdtoernooi. Dat is duidelijk geworden na een voorloting van de UEFA.

SN legt uit welke tegenstanders Go Ahead Eagles kan treffen in voorrondes Conference League

De Eagles zitten in het Main Path van de Conference League-voorronde en hebben nu van de UEFA een stukje duidelijkheid gekregen over de tegenstanders die ze eventueel in de volgende voorrondes kunnen treffen. Dan moet wel nog eerst Brann worden uitgeschakeld. Go Ahead zou bij plaatsing voor de volgende ronde wel weer opnieuw een geplaatste status krijgen vanwege het clubcoëfficiënt.

Dit zijn de mogelijke tegenstanders uit Europa League-voorronde voor Go Ahead Eagles

De ploeg uit Deventer krijgt in de derde voorronde van de Conference League te maken met een winnaar uit de tweede voorronde van de Conference League, of een verliezer uit de tweede voorronde van de Europa League. Uit het laatstgenoemde toernooi kan de tegenstander dan een verliezer worden van de duels Kilmarnock – Cercle Brugge en MFK Ruzomberok – Trabzonspor.

Dit zijn de mogelijke tegenstanders uit Conference League-voorronde voor Go Ahead Eagles

Een winnaar uit de tweede voorronde van de Conference League lijkt op papier een stuk aantrekkelijk te zijn voor de Eagles. De mogelijke tegenstander komt dan uit de wedstrijden Valur – St. Mirren, Brøndby IF – KF Llapi en Stjarnan – Paide Linnameeskond. De loting voor de Conference League vindt plaats om 14.00 uur.

SN legt uit

In SN legt uit duidt SoccerNews ingewikkelde voetbalzaken op een heldere manier. Korte, duidelijke stukken waardoor jij in één keer op de hoogte bent van wat er speelt. Data, schema’s, of (gekke) vragen? SN legt uit geeft antwoord. Heb jij een vraag voor SN legt uit? Mail naar [email protected]!

Gaat Go Ahead de volgende ronde halen?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
54+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie