Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Driessen pleit voor opvallende Veerman-vervanger in Oranje

Foto: Driessen pleit voor opvallende Veerman-vervanger in Oranje

De kans dat Joey Veerman nog veel minuten gaat maken voor Oranje op dit EK is niet heel groot. Als het aan Valentijn Driessen ligt, wordt Daley Blind de vervanger op het middenveld.

Daley Blind als vervanger van Joey Veerman op Oranje-middenveld?

In de podcast Kick Off oppert host Pim Sedee: “Je hebt dan bijvoorbeeld Daley Blind op de bank zitten. Die is niet licht natuurlijk. Hij heeft een bak ervaring van heb ik jou daar.” Driessen kan daar wel in komen. “Je zoekt eigenlijk iemand die de rol van Frenkie de Jong op zich kan nemen en wij dachten allemaal Veerman. Tenminste, ik zal niet voor iedereen spreken, maar ik dacht dat Veerman dat wel kon. Maar die is bezweken onder de druk. Iemand die niet zal bezwijken onder de druk is Daley Blind.”

Driessen omschrijft Blind als ‘heel balvast, altijd zoekend naar de oplossing naar voren en altijd de ruimte wetend te vinden’. “Wat dat betreft zou je zeggen dat Blind een goede vervanger zou zijn. Maar of Koeman zo denkt… Het is wel heel typerend dat we drie wedstrijden hebben gespeeld en er zijn volgens mij acht spelers die nog geen minuten hebben gemaakt. Hij is dus niet echt van het wisselen, ook niet als het wat minder gaat.”

“Ik zou hem heel graag op het middenveld willen zien, maar die trainers zijn er op de een of andere manier niet helemaal wild van om hem op die positie te zetten. Maar ik zou geen reden weten waarom je hem tegen Oostenrijk (Roemenië, red.) daar niet kunt posteren”, aldus Driessen tot slot.

Doen?

  • Ja
  • Nee
596+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie