Driessen vond 6-0 ‘niet eens het ergste voor Ajax’

Foto: Driessen vond 6-0 ‘niet eens het ergste voor Ajax’

Valentijn Driessen merkt na De Klassieker op dat Ajax ‘niet eens met een keukenmesje tussen de tanden speelde’ tegen Feyenoord, dat met 6-0 won. Die uitslag vond de journalist nog niet eens het allerergst voor de Amsterdammers. Dat was namelijk het bestaande medelijden vanuit de spelers van Feyenoord.

Valentijn Driessen: ‘Feyenoord was echt uit op het vernederen van Ajax’

“Feyenoord was echt uit op het vernederen van Ajax. Dat zag je na de 6-0, dat ze elkaar nog steeds begonnen op te peppen voor meer, meer, meer. Uiteindelijk valt er nog een zevende maar die wordt afgekeurd, maar het is natuurlijk een enorme afgang voor Ajax. Wat je er ook op loslaat, wat voor woorden… Het valt nauwelijks te beschrijven”, zegt Driessen voor de camera van Telegraaf TV.

“De hele opstelling was erop gericht om tegen te houden en om niet te voetballen. Maar dan verwacht ik wel dat er een klein mesje, desnoods een keukenmesje tussen de tanden zit. Maar zelfs dat was het niet. Ze nodigden Feyenoord gewoon uit, want ze liepen met z’n allen naar achteren. Uiteindelijk komen er gaatjes en Feyenoord wist er nu wél van te profiteren.”

‘Ik sprak een aantal Feyenoorders in de rust en die hadden allemaal medelijden met Ajax’

“Ik sprak een aantal Feyenoorders in de rust en die hadden allemaal medelijden met Ajax, met Van ’t Schip en alles wat er in Amsterdam gebeurd. Het ergste is dat ze medelijden met je gaan krijgen, dan lig je eigenlijk in de hoek waar de klappen vallen en waar je zelf nooit meer uit kunt komen. Dan ontstaat er medelijden en dat is het ergste wat Ajax over zich kan afroepen. ‘Wij zijn Ajax’ en de ‘beste van Nederland, van Europa’. Daar is helemaal niets, werkelijk niets meer van over”, aldus Driessen tot slot.

Medelijden met Ajax?

  • Ja
  • Nee
1362+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie