Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Duitse gastheren pissig op EK-ploeg België: “Het is triest”

Foto: Duitse gastheren pissig op EK-ploeg België: “Het is triest”

In Duitsland is men niet erg blij met de aanwezigheid van de Belgische voetbalploeg. Althans, de mensen van de amateurclub SGV Freiberg stelde het trainingscomplex beschikbaar voor de Rode Duivels, maar een selfie met de jeugd kan er nog niet vanaf bij bondscoach Domenico Tedesco en co.

Amateurclub Freiberg teleurgesteld in ‘totale afzondering’ Belgische nationale ploeg

“Nu de amateurploeg zijn voorbereidingen op het aankomende seizoen in de Regionalliga Südwest heeft hervat, hadden ze stiekem op wat meer interactie gehoopt met de Rode Duivels”, foeteren de Duitsers in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Freiberg-hoofdtrainer Roland Seitz reageert: “We zijn erg opgetogen dat de Belgen zich bij ons voorbereiden op hun matchen, maar eerlijk gezegd vind ik het jammer dat we als groep zo worden buitengesloten.” Eigenaar Dieter Gerstung vult aan: “We hebben alles gedaan voor het Belgische team. We hebben al hun wensen vervuld. Maar in ruil daarvoor hebben we nog geen enkele foto of gesigneerd shirt mogen ontvangen. En dat terwijl een aantal medewerkers van de club hierom gevraagd hebben. Het is triest.”

Seitz vervolgt: “Als het om veiligheidsredenen een beslissing van de UEFA is, kan ik het België niet kwalijk nemen. Maar als het hun eigen wens is, vind ik het jammer. We zijn allemaal professionals. Je kunt begrijpen dat we graag een paar woorden hadden gewisseld met Kevin De Bruyne of Romelu Lukaku. Nooit in hun leven zullen mijn spelers zo dicht bij wereldsterren hebben gestaan.”

Snap jij deze houding van de Rode Duivels?

  • Ja
  • Nee
177+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie