Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

EK 2024: de uitslagen van vrijdag

Foto: EK 2024: de uitslagen van vrijdag

Op vrijdag 21 juni 2024 werden er drie wedstrijden gespeeld op het Europees kampioenschap in Duitsland. Oekraïne opende de achtste speeldag op deze eindronde met een zege op Slowakije. Oostenrijk won de vroege avondwedstrijd van Polen, waarna Nederland en Frankrijk elkaar in evenwicht hielden.

De uitslagen van vandaag op het EK 2024

Slowakije – Oekraïne 1-2

Oekraïne leeft weer op

Oekraïne heeft zich gerevancheerd voor de tegenvallende EK-start. In Düsseldorf dreigde een nieuwe klap door de snelle openingstreffer van Slowakije-aanvaller Ivan Schranz, maar in de tweede helft kantelde de wedstrijd qua scoreverloop. Mykola Shaparenko en Roman Yaremchuk zorgden voor euforie aan de geel-blauwe zijde van de Merkur-Spiel-Arena. Groep E ligt daarmee weer helemaal open.

Polen – Oostenrijk 1-3

Oostenrijk blijft dromen

In Groep D heeft ook Oostenrijk de eerste zege te pakken. Feyenoord-verdediger Gernot Trauner kopte zijn land al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Polen maakte in Berlijn nog wel de gelijkmaker via Krzysztof Piatek, maar in de tweede helft wist de formatie van bondscoach Ralf Rangnick alsnog toe te slaan. Christoph Baumgartner en Marko Arnautovic (strafschop) maakten het verschil.

Nederland – Frankrijk 0-0

Oranje blijft overeind tegen topfavoriet

Het Nederlands elftal maakt een grote kans om door te komen op dit EK. In Leipzig wisten de Oranje-internationals topfavoriet Frankrijk in bedwang te houden. Xavi Simons scoorde nog wel, maar zijn treffer werd afgekeurd vanwege hinderlijk buitenspel van Denzel Dumfries. Is vier punten voldoende om door te komen?

Gaat Oranje ver komen op dit EK?

  • Ja
  • Nee
51+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie