Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

EK 2024: Het wedstrijdschema van maandag (24 juni)

Foto: EK 2024: Het wedstrijdschema van maandag (24 juni)

Maandagavond valt de beslissing in groep B. Een poule die vooraf aangestipt werd als de ‘poule des doods’. Met landen als Spanje, Italië en Kroatië is die titel niet zo gek. De Spanjaarden zijn al zeker van de volgende ronde, maar het doek dreigt te vallen voor Kroatië. De kraker tegen Italië is dan ook de wedstrijd van de avond.

Albanië – Spanje (Groep B)

Spanje maakte in de eerste twee wedstrijden tegen Kroatië en Italië een uitstekende indruk. Tegen de Kroaten werd duidelijk met 3-0 gewonnen en ook tegen de Italianen waren de Spanjaarden overduidelijk de betere. De 1-0 overwinning was slechts een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Spanje zal de goede lijn tegen Albanië willen doortrekken, dat alleen bij een overwinning nog kans maakt om door te gaan. Het speelde verrassend gelijk tegen Kroatië en staat daardoor op een punt.

Kroatië – Italië (Groep B)

De absolute kraker van de avond gaat tussen Kroatië en Italië. De Kroaten stellen tot nu toe teleur. Waar het op de vorige eindtoernooien vaak ver reikte, daar dreigt nu al een vroege uitschakeling. De Kroaten verloren de eerste wedstrijd met 3-0 van Spanje en gaven tegen Albanië een zeker lijkende 2-1 overwinning weg in de laatste minuut van de blessuretijd. Daardoor moet er gewonnen worden van Italië om nog door te gaan, terwijl die genoeg lijken te hebben aan een punt. Een interessante clash, waarbij een outsider voor de titel al mogelijk vroeg in het toernooi kan sneuvelen.

Gaat Kroatië de volgende ronde nog halen?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwachtik niet
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie