Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘EK-dreun voor Genee en Van der Gijp’

Foto: ‘EK-dreun voor Genee en Van der Gijp’

De mannen van Vandaag Inside zijn elke dag tijdens het EK te zien met het programma Vandaag Inside Oranje. Dat programma wordt gewoon vanuit de studio uitgezonden, maar daar balen met name Wilfred Genee en René van der Gijp van. Het duo had het EK graag op een leukere locatie willen volgen.

Genee en Van der Gijp balen van Talpa-besluit

In de maandagavonduitzending van Vandaag Inside Oranje spreekt Genee van een jammerlijk besluit. “Dit was voor de eerste dag dat ik het jammer vond dat we niet op locatie zaten met dat mooie weer, weet je wel, zo’n tentje buiten. Het was überhaupt natuurlijk altijd wel gezellig, ook na afloop. Een biertje drinken op een terras.”

Derksen haakte er vervolgens cynisch op in met een sneer richting Eva Jinek, die haar talkshow wel op locatie gaat uitzenden. “Ik zou heel graag in De Hallen zitten in Amsterdam. Heel grote wc’s, hè?” Van der Gijp baalt dat er niet tijdelijk voor een andere locatie is gekozen. “We zitten hier natuurlijk al vijf keer in de week drie maanden lang en dan ook nog die hele maand lang zeven dagen in de week, dat wordt wel een beetje veel.”

EK-sfeer ontbreekt bij Vandaag Inside Oranje

Toch waren er mogelijkheden geweest onthult Genee. “Paleis Soestdijk hadden we eventueel als optie. Dat was geweldig geweest, hè. Even naar buiten.” Dat had ook Van der Gijp een beter idee gevonden. “Je hebt veel meer sfeer en veel meer gevoel… Je zit hier nu en hebt veel meer het idee dat het gewoon een reguliere uitzending is, toch?” Voor Derksen hoeft het echter niet. “Ja, maar het is ook een reguliere uitzending en ik vind zo’n camping ook geen feest hoor.” Genee stelt toch wel iets te missen nu er vanuit de studio wordt uitgezonden. “Het is toch iets anders. Het EK is een feest.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is het jammer dat Vandaag Inside Oranje niet op een andere locatie wordt uitgezonden?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
3396+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie