Emotionele Sneijder: “Dat raakt me gewoon”

Foto: Emotionele Sneijder: “Dat raakt me gewoon”

Wesley Sneijder stond dinsdagavond namens RTL 7 langs de kant van het veld van Santiago Bernabéu om het duel tussen Manchester City en Real Madrid voor te beschouwen. De oud-voetballer kreeg daarbij te maken met zijn emoties.

Emoties bij Sneijder

Het was voor Sneijder bekend terrein, want tussen 2007 en 2009 speelde de voormalig aanvallende middenvelder twee seizoenen voor Real Madrid. De Nederlander was daarbij redelijk succesvol. Na de periode ruilde hij zijn werkgever in voor een avontuur bij Internazionale, waar hij zijn absolute hoogtepunt beleefde.

In 2010 slaagde hij er met José Mourinho aan het roer namelijk in om in de finale van de Champions League Bayern München te verslaan. Het duel vond bijzonder genoeg plaats in Bernabéu, waardoor voor Sneijder alles samenkwam. “Wat me raakt, weet ik niet. In 2010, 13 jaar geleden, is hier mijn jongensdroom uitgekomen”, zo liet Sneijder weten.

“Dat raakt me gewoon. Alles komt weer terug.” Sneijder speelde uiteindelijk drieënhalf jaar in Italië, waarna hij overstapte naar Galatasaray. Na zijn periode in Turkije kwam hij nog uit voor OGC Nice en Al-Gharafa SC. In 2019 besloot de voormalig Oranje-international om een punt achter zijn loopbaan te zetten.

Spannend duel Real Madrid en Manchester City

De wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City belooft een spektakel te worden. Waar de eerste ontmoeting in Spanje plaatsvindt, maken beide clubs zich volgende week woensdag op voor de return. In de andere halve finale strijden stadsgenoten Internazionale en AC Milan voor een plek in de eindstrijd van het miljardenbal.

Gaat Real Madrid de Champions League winnen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
260+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie