Engelse media gaan helemaal los over Arne Slot

Foto: Engelse media gaan helemaal los over Arne Slot

Oefenmeester Arne Slot heeft nu al indruk gemaakt met Liverpool. Verschillende Engelse media delen complimenten uit aan de voormalige sterke man van Feyenoord, na het oefenduel van vannacht met Arsenal (2-1 overwinning) in Philadelphia.

Arne Slot krijgt mooie complimenten van Engelse kranten

Liverpool Echo schrijft bijvoorbeeld: “De spelers van Liverpool krijgen al de hele voorbereiding te zien hoeveel energie hun nieuwe trainer in zijn werk steekt. Slot heeft geen seconde verspild en heeft vanaf dag één zijn mouwen opgestroopt.”

“Slot is aan de slag gegaan en heeft nog geen trainingssessie gas terug genomen”, vervolgt het regionale dagblad. “Zelfs de open trainingen zijn nuttig om te volgen, in tegenstelling tot bij veel andere clubs. Je ziet Slots liefde voor het spel, zijn gepassioneerde coaching en je hoort hem overal. Het is interessant om te zien hoe zich dat al vertaalde in de oefenwedstrijd tegen Arsenal.”

Ook de BBC is positief: “Slot laat zijn Liverpool zich direct meten met de beste ploegen. Je ziet dat zijn elftal al gelijk naar zijn hand gezet is. The Reds nemen meer risico’s in balbezit, bijvoorbeeld.”

“Eigenlijk speelt Liverpool nu al vloeiender voetbal dan onder Jürgen Klopp”, aldus de regionale krant. “Slot is van het heavy metal-voetbal afgestapt. De rol van Harvey Elliot is daarin illustrerend. Er is ineens ruimte voor een creatieve nummer 10. Iemand die met zijn veelzijdigheid het elftal een nieuwe identiteit kan geven.”

One-touch-football

The Daily Mail (óók al positief) heeft het laatste woord: “De wedstrijd tegen Arsenal geven bemoedigende signalen dat Liverpool mee gaat doen om de landstitel. Slot speelt one-touch-football. Je ziet veel vloeiende bewegingen. Elliot kende een geweldige nacht en is de winnaar van de trainerswissel.”

Gaat hij een goed seizoen draaien?

  • Ja
  • Nee
5637+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie