Engelse pers steekt loftrompet over Ten Hag

Foto: Engelse pers steekt loftrompet over Ten Hag

Manchester United behaalde zondagavond de finale van de FA Cup. Hoewel de Engelse club strafschoppen nodig had om het duel te beslissen, vindt de BBC dat Erik ten Hag een groot compliment verdient voor wat hij met Manchester United neerzet.

Complimenten voor Ten Hag

Het was voor de komst van Ten Hag alweer jaren geleden dat Manchester United een prijs omhoog hield. Dit seizoen was het in de League Cup echter al raak. Tegen Newcastle United slaagde het er namelijk in om een relatief eenvoudige overwinning te boeken, waarmee Ten Hag de groei van zijn team tot uiting zag komen.

Na de uitschakeling in de Europa League tegen Sevilla hoopte Ten Hag op een reactie van zijn team. Het speelde op Wembley echter een lastige wedstrijd, waarbij Brighton & Hove Albion eveneens goede kansen kreeg voor een voorsprong. Tijdens de penalty’s trok Manchester United de wedstrijd uiteindelijk over de streep, waardoor in de finale van de FA Cup Manchester City wacht.

“Eindelijk gaat de club de goede richting op, dankzij Ten Hag”, zo oordeelt het Engelse medium na afloop. “Eindelijk is er weer een manager die de oplossingen voor alle problemen vindt. En dat na jaren in de marge geleefd te hebben. Hij maakt van Manchester United weer een gezonde topclub. Er zijn nog heel veel ziektes te genezen, maar hij schrijft steeds de juiste medicatie voor.”

Manchester United in Premier league

In de competitie is Manchester United hard op weg om een Champions League-ticket te bemachtigen. De ploeg van Ten Hag staat op een gelijk aantal punten met Newcastle United, maar heeft nog een wedstrijd in te halen. Arsenal en Manchester City vechten gezamenlijk uit welke club dit seizoen de landstitel naar zich toe trekt.

Wint Manchester United op bezoek bij Tottenham Hotspur?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wordt Ten Hag met Manchester United binnen drie jaar kampioen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
914+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie