Eredivisie-trainer fileert ‘achterlijke’ Derksen: “Gewoon een idioot”

Foto: Eredivisie-trainer fileert ‘achterlijke’ Derksen: “Gewoon een idioot”

Henk Fraser heeft gereageerd op de uitspraken van Johan Derksen, die de Vandaag Inside-coryfee deed over de RKC Waalwijk-trainer. Volgens Derksen zou de oefenmeester ‘uiteindelijk altijd problemen’ krijgen bij de clubs waar hij werkt. Een uitsprak die Fraser stoort.

Fraser haalt uit naar ‘achterlijke’ Derksen

In de maandaguitzending van Vandaag Inside vertelde Derksen dat Fraser op de wip zit na de beroerde start van RKC met nul punten uit drie wedstrijden. “Er is intern veel onvrede. Hij moet nu tegen AZ, dat worden ook geen drie punten. Dan kan Henk zijn hoofd wel eens vallen”, vertelde De Snor.

Derksen vervolgde dat het altijd verkeer afloopt met Fraser bij zijn clubs. “Ik vind Fraser een prima jongen, maar bij iedere club waar hij zit krijgt hij uiteindelijk problemen.” Die laatste uitspraak van de voetbalanalist is bij de RKC-trainer in het verkeerde keelgat geschoten, die bij FC Utrecht wel met problemen vertrok, maar bij zijn andere clubs Sparta Rotterdam, Vitesse en ADO Den Haag naar eigen zeggen nooit problemen heeft gehad.

“Vraag maar na. Ik heb respect voor Johan Derksen vanwege zijn leeftijd, hij is een gerespecteerde vakman. En dat hij roept dat ik op de wip zit bij RKC, dat mag én snap ik ook. Maar dat hij zegt en denkt dat ik altijd en overal ruzie maak… Dat is écht slap en achterlijk gelul. Dan ben je gewoon een idioot die uit zijn nek kletst. Daar heb ik moeite mee”, liet Fraser donderdag optekenen door het Algemeen Dagblad.

Derksen reageert op Fraser-ophef

Derksen is vrijdag op die uitspraken ingegaan bij Vandaag Inside. “Henk heeft het allemaal weer niet begrepen. Hij maakt ervan dat het zou gaan om ruzies. Ik heb van iemand uit de sponsorgroepering rond RKC vernomen dat Henk er niet zo goed op staat. Ik vind hem een bijzonder aardige jongen en ik gun hem al het succes, maar hij moet niet weglopen van het feit dat er overal na verloop van tijd enige onrust ontstaat. Hij is bij Sparta, Vitesse en Utrecht eerder weggegaan en nu misschien weer. Waar dat mee te maken had… Ik heb alleen gezegd: zou het niet ook een beetje aan Henk kunnen liggen? Hij heeft overal wel een paar probleempjes. Ik snap wel dat hij zo reageert, dag mag. Ik gun die jongen geen problemen, het is een wereldgozer.”

Eens met Fraser?

  • Ja, Derksen lult maar wat
  • Nee, Derksen heeft gelijk
267+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie