Eredivisie-transfer Sepp van den Berg verpest

Foto: Eredivisie-transfer Sepp van den Berg verpest

De toekomst van Sepp van den Berg ligt vermoedelijk niet bij PSV. Volgens De Telegraaf zijn de Eindhovenaren namelijk afgehaakt in de race om de handtekening van de jonge verdediger, ‘wegens de halsstarrige houding van Liverpool’. Daar baalt de hoofdrolspeler in dit verhaal zelf óók van.

PSV schakelt door om halsstarrige houding Liverpool

Het bovengenoemde medium maakt wereldkundig: “PSV heeft deze zomer lange tijd vol ingezet op Sepp van den Berg als gewenste versterking voor de verdediging, maar door de halsstarrige houding van Liverpool is het geloof dat het gaat lukken om de Zwollenaar los te weken bij The Reds weggeëbd. PSV heeft besloten door te schakelen en de interesse te verleggen naar andere kandidaten om de verdediging te versterken.”

Zelf voelde Van den Berg dus wel wat voor een transfer naar het Philips Stadion, maar… “Liverpool houdt vast aan de vraagprijs van twintig miljoen euro en die gaat PSV boven de pet. PSV zou daarmee een nieuw transferrecord moeten vestigen voor de verdediger. Bovendien wil de Engelse topclub nog geen beslissing nemen en langer wachten met een beslissing over de toekomst van Van den Berg, omdat van enkele spelers in de achterhoede van The Reds nog niet volledig duidelijk is wat ermee gaat gebeuren.”

Daarnaast zit men op Anfield Road in een zetel: “Omdat er een hele rij clubs geïnteresseerd is in Van den Berg. Ook FSV Mainz 05, VfB Stuttgart, TSG Hoffenheim 1899, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg worden genoemd als kandidaat-werkgevers.”

Adamo Nagalo

De Eredivisie-kampioen van het afgelopen seizoen gaat nu doorschakelen. Eén van de namen die genoemd worden, is die van Adamo Nagalo (21 jaar oud) van het Deense FC Nordsjaelland. Er liggen echter wat kapers op de kust: Southampton, RC Lens en Lille OSC.

Maakt Feyenoord wél kans?

  • Ja
  • Nee
916+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie