‘Ergernis bij Van der Gijp over gewoonte Derksen in VI’

Foto: ‘Ergernis bij Van der Gijp over gewoonte Derksen in VI’

Luuk Ikink heeft in de BLVD Podcast kritiek geuit op Vandaag Inside. Volgens de presentator van RTL Boulevard zijn de heren van de talkshow wel erg veel aan het herhalen, nu ze al zó lang op televisie zijn.

‘René van der Gijp stoort zich aan 400 keer hetzelfde verhaal van Johan Derksen’

“Het is nog steeds de best bekeken talkshow van Nederland. Dat daalt niet, die cijfers, maar toch heb je soms het idee van: zijn zij zichzelf niet een klein beetje aan het herhalen? Dan kan ik me voorstellen dat je als late-avond-talkshowmaker denkt van: nou, het is nog niet een verloren strijd met VI, het kan nog dat wij ze nog in gaan halen.”

Collega Rob Goossens reageert: “Je ziet aan die mannen dat ze veel meer moeite moeten doen om hetzelfde resultaat te boeken. Het ging altijd zo… Ja, het was allemaal zo lekker vanzelfsprekend, er waren wat dingetjes gebeurd waarvan je gewoon kon uittekenen dat ze het daar ’s avonds over zouden gaan hebben. Natuurlijk wist je wel een beetje wat Johan Derksen erover ging zeggen, maar je wist nooit wat voor ergernis dat bij Wilfred en René zou losmaken, dus er gebeurde altijd wel wat. Maar we hebben het René letterlijk zien zeggen bij De Telegraaf dat hij zich groen en geel ergert aan dingen die voor de 400ste keer besproken worden.”

‘Gevaar ligt op de loer dat jij ineens de oud-gediende bent waar mensen tegen willen gaan strijden’

Goossens vindt ook dat er te veel herhaald wordt. “Ik haat dat van mezelf ook, moet ik zeggen, als ik denk van: dit hebben we toch al honderd keer gezegd. Dan denk ik van: laten we proberen om een andere invalshoek te vinden. René wil dat wel, maar Johan die vindt het prima om voor de 400ste keer hetzelfde verhaal over de wolf af te steken. Je ziet gewoon René dan denken: oké ik ga even mijn bek houden, want ik heb hier helemaal geen zin in.”

Ikink haakt in: “Ik begrijp het ook wel. Het is een ontzettend leuke anekdote om naar te luisteren dat hele wolvenverhaal, van: daar gaat hij weer. Maar toch sluimert er daardoor een vorm van sleetsheid over het programma. En dat is nog niet ontstaan, maar dat kan wel zomaar gebeuren. Hoe? Nou, als er aan de andere kant van de televisie ineens hele spannende dingen gaan gebeuren. En daar worden nieuwe dingen gemaakt. Bij RTL zijn ze waarschijnlijk ook alweer over het nadenken van: hoe gaan we het nieuwe seizoen aanpakken? Het gevaar ligt op de loer dat jij ineens de oud-gediende bent waar mensen tegen willen gaan strijden.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij nog minstens 3x per week naar VI?

  • Ja
  • Nee
334+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
120+
‘Oranje-terugkeer voor Memphis Depay’
23:30
61+
Dit is waarom er ook donderdag Champions League-wedstrijden zijn
23:15
31+
Op welke zender kijk je Juventus – PSV?
23:00
71+
Vermoedelijke opstelling PSV: ‘Bosz neemt Noa Lang-besluit’
22:50
296+
‘Dennis Bergkamp heeft nieuwe job beet’
22:40
49+
Kieft schenkt klare wijn over Noa Lang
22:25
136+
‘Barcelona gaat voor Frenkie de Jong-vervanger’
22:10
207+
‘Vet probleem’ voor PSV tegen Juventus
21:57
11+
FC Emmen geeft driemaal voorsprong uit handen, Helmond Sport blijft op valreep koploper
21:28
113+
Ten Hag ook in League Cup keihard voor Antony
21:14
60+
“Noa Lang doet me denken aan Sjaak Swart”
20:46
53+
Angst voor Haaland: “Echt onmogelijk”
20:31
265+
‘Zorgen om Priske: code oranje bij Feyenoord’
20:15
76+
“Ajax is voor het theater in het leven geroepen”
19:49
652+
Telegraaf doet onthulling over Klaassen-deal
19:30
95+
Bosz verwacht veel van PSV: “Verder dan vorig seizoen”
19:12
319+
Priske maakt ‘grote fout’: “Ik zag Bijlow ook kijken”
18:47
14+
Van Dijk droomt van CL-succes met Liverpool
18:29
323+
Priske ontvangt geweldig nieuws in aanloop naar Leverkusen-thuis
18:13
114+
Bosz komt met nieuws over Lang
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie