Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Explosiegevaar bij De Graafschap’

Foto: ‘Explosiegevaar bij De Graafschap’

Het is zeer onrustig binnen De Graafschap. Het ontslag van een getalenteerde scout uit Duitsland, Alexander Reuters, heeft kwaad bloed gezet binnen de club.

Vertrek Duitse scout zorgt voor tweespalt bij De Graafschap

Reuters werd vijf maanden geleden pas aangesteld, maar de directie heeft hem inmiddels al de deur gewezen. Omroep Gelderland bericht: “De 32-jarige Duitser komt voort uit een nog vrij minimale samenwerking met landskampioen Bayer Leverkusen. Aanvankelijk was iedereen enthousiast.”

Het medium vervolgt: “Reuters droeg regelmatig spelers aan, maar daar gebeurde nauwelijks iets mee. Tot grote ergernis en frustraties van de scout die hierover intern duidelijk zijn mening gaf. Bij Leverkusen werd hij alom gewaardeerd, maar bij De Graafschap zou hij continu tegen muren zijn opgelopen.”

Onvrede over beleid

Waar de raad van commissarissen nog wel perspectief zag, daar heeft de directie anders besloten. Dit zou een tweespalt hebben veroorzaakt. Het is toch al onrustig bij de bespeler van De Vijverberg als gevolg van een zuinig beleid in combinatie met de vele dertigers binnen de selectie. Dit zou ‘weer ergernis’ opleveren.

Tot slot schrijft Omroep Gelderland: “Ondertussen kijken de beleidsbepalers en invloedrijke mensen achter de schermen elkaar vooral aan en blijft iedereen in zijn comfort zone zitten. Toch dreigt bij De Graafschap momenteel ontploffingsgevaar. Insiders laten weten dat er achter de schermen een hoop speelt. Beleidsbepalers overwegen zelfs op te stappen.”

Gaat dit een groot probleem worden?

  • Ja
  • Nee
255+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie