‘Extreme toptransfer voor Jerdy Schouten’

Foto: ‘Extreme toptransfer voor Jerdy Schouten’

Jerdy Schouten staat er erg goed op bij de Europese topclubs. Waar eerder al Borussia Dortmund werd genoemd als geïnteresseerde partij, daar kan daar nu ook Paris Saint-Germain aan toegevoegd worden. Volgens het Franse L’Équipe heeft PSG de middenvelder hoop op het verlanglijstje staan.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

PSG zet zinnen op komst Jerdy Schouten

Manuel Ugarte gaat PSG mogelijk inruilen voor Manchester United, waardoor de Franse topclub twee nieuwe middenvelder wil aantrekken. João Neves van Benfica staat in ieder geval op het punt om de overstap te maken naar PSG, dat Schouten echter ook in beeld heeft. Volgens L’Équipe staat de Oranje-international op de tweede plaats.

Als PSG de komst van Neves heeft afgerond en Ugarte is vertrokken naar United, dan gaat de topclub een beslissing nemen over de komst van een tweede middenvelder. Voor die plek komt Schouten in aanmerking, wat intern en extern al bekend is gemaakt door technisch directeur Luis Campos.

PSG moet diep in buidel tasten voor komst Schouten

Voorlopig is er nog niks concreet en zou PSG vooralsnog geen contact hebben opgenomen met PSV. De Eindhovenaren lijken zelf niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Schouten en willen alleen bij extreme bedragen praten over een mogelijke transfer. Dortmund toonde eerder al belangstelling, maar vond de vraagprijs van PSV veel te hoog, die onder de veertig miljoen euro absoluut niet willen praten. “PSV wil zo’n 60 miljoen euro voor Schouten, zo is al doorgesijpeld vanuit Eindhoven. Daar zal wellicht onderhandelingsruimte in zitten, maar de Eindhovenaren zullen richting de Parijzenaars en ook andere topclubs keihard opstellen”, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Schouten vertelde na het duel met Valencia tegenover Ziggo Sport PSV niet zomaar te verlaten. “Natuurlijk wordt er hier en daar wel belangstelling getoond, maar dat betekent niet dat ik één, twee, drie weg ben. Zo werkt het niet. Ik laat het allemaal bij mijn zaakwaarnemer, want daar wil je ook niet mee bezig zijn als speler.”

Welk bedrag moet PSV vragen voor Schouten

  • 40 miljoen
  • 50 miljoen
  • 60 miljoen
  • Meer dan 60 miljoen
2228+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie