Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

FC Groningen speurt naar keepers: “Heel interessant, maar…”

Foto: FC Groningen speurt naar keepers: “Heel interessant, maar…”

FC Groningen is bezig met het aantrekken van een nieuwe keeper. De voorbije dagen circuleerden al de namen van Jeroen Zoet en Etienne Vaessen in de wandelgangen bij de Trots van het Noorden, maar technisch manager Art Langeler wil nog niet bevestigen of het duo ook komt, al zou hij beide keepers wel willen aantrekken.

FC Groningen toont interesse in Vaessen en Zoet

“Het zou wel héél mooi zijn als die allebei komen”, vertelt Langeler met een knipoog tegenover RTV Noord. Desondanks wil Langeler niet veel kwijt over de eventuele komst van Zoet en Vaessen en een overeenkomst is volgens de technisch directeur nog niet dichtbij. “De situatie is op dit moment zo, dat we een dubbel lijntje hebben uitgelegd.”

Langeler stelt op meerdere paarden te wedden. “In het ene geval hopen we op een jonge keeper die bij FC Groningen kan doorgroeien en daarnaast hebben we ook een lijntje uitgelegd bij een wat ervaren keeper.” De oud-trainer van PEC Zwolle weegt zijn opties dan ook af. “We zijn geen Real Madrid, hè. Vaessen is voor ons heel interessant, maar we hebben meer opties.”

Afgaande op de woorden van Langeler lijkt het niet aannemelijk dat Zoet richting Groningen gaat komen. “Ik heb met hem afgesproken dat als er iets verandert in zijn situatie bij Spezia en FC Groningen voor hem interessant kan worden, hij dat laat weten. Maar dat is recentelijk niet gebeurd. Zijn komst is dan ook niet concreet.”

Zou Vaessen een interessante optie zijn voor Groningen?

  • Ja, is beter dan Jurjus
  • Nee, moeten lekker Jurjus op doel houden
392+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie