Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘FC Groningen-transfer aan zijden draadje’

Foto: ‘FC Groningen-transfer aan zijden draadje’

FC Groningen dreigt naast de komst van Etienne Vaessen te grijpen. De Trots van het Noorden wil de 28-jarige doelman graag inlijven, maar heeft er een onverwachte concurrente bijgekregen. Voetbal International meldt dat Vaessen een lucratieve overstap kan maken naar het Iraanse Persepolis FC.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Financiële klapper lonkt voor Etienne Vaessen

Vaessen geniet veel belangstelling en stond onder meer al op de lijstjes bij Feyenoord en PSV, maar Groningen lijkt de voornaamste kandidaat om de ervaren doelman in te lijven. Voetbal International meldt dat er voor Vaessen een driejarig contract met de optie voor nog een seizoen klaarligt in Groningen. Een akkoord leek zelfs niet ver weg, maar er is een kaper op de kust gekomen meldt het weekblad.

Het Iraanse Persepolis FC zou zich namelijk in de strijd hebben gemengd om de handtekening van Vaessen. Voor de doelman, die de afgelopen seizoenen bij RKC Waalwijk onder contract stond, ligt naar verluidt een zeer lucratief contract klaar. Op sociale media proberen de fans van Persepolis er alles al aan te doen om de keeper te verwelkomen.

Voor Vaessen zou de transfer naar Persepolis financieel gezien een enorme klapper betekenen. Groningen moet dan ook vrezen dat het naast de komst van de doelman grijpt. Eerder werd ook al Jeroen Zoet in verband gebracht met een mogelijke overgang naar Groningen, maar daar bleek niet direct sprake van. Groningen wil graag nog een doelman aantrekken als concurrent voor huidig doelman Hidde Jurjus.

Verwacht jij dat Vaessen nog naar FC Groningen gaat?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
305+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie