‘FC Twente plukt versterking weg bij NEC’

Foto: ‘FC Twente plukt versterking weg bij NEC’

FC Twente wil de selectie op enkele plaatsen nog verder versterken, waaronder op rechtsachter. Alfons Sampsted is namelijk hard op weg naar Birmingham City en de Tukkers zien in Bart van Rooij van NEC een ideale vervanger.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Bart van Rooij (NEC) bevestigt interesse FC Twente

Dat bevestigt Van Rooij zelf vrijdagmiddag tegenover De Gelderlander. “Ik weet dat ik op een lijstje sta met namen van interessante opvolgers voor Sampsted. Ik heb nog niet gehoord dat de keuze definitief op mij is gevallen. Ik heb zelf met niemand bij Twente gesproken. Ze hebben bij Rens (Van Rooijs zaakwaarnemer Rens van Eijden, JB) geinformeerd hoe mijn situatie bij NEC is en of ik zelf oren heb naar een transfer. Ze denken dat we een heel goede match zijn gezien de spelersgroep die Twente heeft en de karakters daarin. Daar is het bij gebleven tot dusver.”

“Het enige wat ik kan zeggen is dat ik Twente een mooie club vind”, vervolgt Van Rooij. “Ze spelen Europees voetbal, met mogelijk zelfs nog plaatsing voor de Champions League. Maar goed, we kunnen het hier heel lang over hebben en ik kan hele politiek correcte antwoorden geven: ik speel morgen gewoon voor NEC en ga proberen te winnen van Twente.”

“Ik heb de trainer duidelijk gemaakt dat zolang ik speler van NEC ben hij mij nooit zal zien verzaken. Wij zijn heel goed met elkaar en hij heeft alle vertrouwen in me. De timing is misschien een beetje raar dat nu juist mijn naam wordt uitgelicht als eventuele opvolger van Sampsted, maar dat is in het verleden vaker gebeurd. Doordat de interesse is gelekt, staan morgen de spotlights iets meer op me gericht. Het is aan mij om met die druk om te laten gaan en te laten zien dat ik het de spelers van Twente heel lastig ga maken”, aldus de NEC-back tot slot.

Zou Van Rooij een goede zijn voor Twente?

  • Ja
  • Nee
591+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie