Feyenoord-aanvaller doet boekje open over Priske: “Moeten we aan wennen”

Foto: Feyenoord-aanvaller doet boekje open over Priske: “Moeten we aan wennen”

Luka Ivanusec maakte in de vorige transferzomer pas laat de overgang naar Feyenoord en moest daardoor de Open Dag missen. Die maakte de aanvaller nu wel mee, ook al omdat Kroatië snel werd uitgeschakeld op het EK. Ivanusec hoopt komend seizoen meer zijn stempel te kunnen gaan drukken op het spel van Feyenoord.

Feyenoord-aanvaller Ivanusec spreekt over Priske en spreekt seizoensverwachtingen uit

Tegenover ESPN vertelt Ivanusec het mooi te vinden om de Open Dag van Feyenoord mee te maken en op deze manier contact met de fans te hebben. De Kroaat is pas net weer aangesloten bij de Rotterdammers. “Afgelopen maandag ben ik begonnen. De eerste trainingen waren nog licht en vooral om te testen. En zaterdag heb ik 45 minuten kunnen maken. Dat is mooi voor nu. Komende week ga ik weer voluit trainen.”

De vroege uitschakeling van Kroatië was teleurstellend, maar heeft Ivanusec ook een voordeel opgeleverd. “Ik heb 17, 18 dagen vakantie gehad. Dat was oké. In die tijd ben ik niet te veel uit het ritme geraakt, dus ik heb niet veel tijd nodig om weer aan te sluiten.” De aanvaller is blij dat hij weer begonnen is. “Ik keek ernaar uit om terug te keren om de nieuwe trainer en zijn staf te ontmoeten. Ik speelde mijn laatste wedstrijd voor Dinamo Zagreb tegen Sparta Praag, waar hij toen trainer was. Hij kende me dus al een beetje. We hebben even gepraat en ik heb een goede eerste indruk van hem gekregen, als trainer en als persoon.”

Volgens Ivanusec zal er qua trainingen niet heel veel gaan veranderen onder Priske. “Hij houdt ook van intensiteit, veel lopen, druk zetten en hard trainen. Dat is dus redelijk zelfde, alleen tactisch is het iets anders.” Daarmee doelt de Kroaat op het 3-4-3-systeem wat de oefenmeester hanteert. “Daar moeten we aan wennen. We moeten doen wat de trainer van ons vraagt.” Ivanusec hoopt dat hij komend seizoen bepalende kan zijn dan afgelopen zijn. “Vorig seizoen had ik meer willen scoren en meer assists willen leveren. Ik wil goede wedstrijden spelen en betere statistieken neerzetten.”

Verwacht jij dat Ivanusec basisspeler wordt onder Priske?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
602+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie