‘Feyenoord-doelman mag vertrekken’

Foto: ‘Feyenoord-doelman mag vertrekken’

Bij Feyenoord lopen een aantal uitstekende keepers rondt. Voor Mikki van Sas houdt dit in dat hij weinig tot geen speeltijd krijgt bij de Rotterdamse club. Van Sas lijkt in de komende weken te kunnen worden verhuurd door Feyenoord. Er zijn verschillende Eredivisieclubs die interesse schijnen te hebben in de doelman.

Van Sas lijkt te worden verhuurd

In 2023 kwam Van Sas transfervrij over naar Feyenoord, nadat hij een aantal jaar bij Manchester City in de jeugdelftallen had gespeeld. Door de concurrentiestrijd tussen Justin Bijlow en Timon Wellenreuther heeft Van Sas nog geen minuten bij het eerste van Feyenoord gemaakt. De Rotterdammers willen Van Sas wel de nodige minuten geven op het hoogste niveau en daarom zou hij mogen vertrekken voor een seizoen, in de vorm van een huurtransfer. Dat is tenminste wat transfergoeroe Fabrizio Romano naar buiten brengt. Volgens de journalist zijn er verschillende ploegen uit de Eredivisie die wel interesse in de diensten van Van Sas hebben. Romano blijft verder vooral op de vlakte met zijn nieuwsbericht. Over welke clubs het gaat in Nederland houdt hij nog even voor zich.

Het contract van Van Sas loopt tot medio 2026. Voor Feyenoord én Van Sas zou een verhuurperiode goed uit kunnen pakken. De doelman kan daarmee zijn eerste minuten maken op het hoogste niveau van Nederland, terwijl Feyenoord te weten komt wat Van Sas brengt in Eredivisiewedstrijden.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie