Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Feyenoord-explosie op transfermarkt’

Foto: ‘Feyenoord-explosie op transfermarkt’

Feyenoord roert zich momenteel op de transfermarkt en hoopt nog enkele versterkingen aan te kunnen trekken. Daarnaast is er ook genoeg beweging rondom de eigen topspelers en zijn een aantal uitgaande transfers niet ondenkbaar. De Rotterdammers hopen in ieder geval spoedig het negentienjarige toptalent Jeyland Mitchell te kunnen strikken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Feyenoord gaat vol voor Costa Ricaans toptalent en moet vrezen voor vertrek topspelers

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weet bij Voetbal International te melden dat de komst van Mitchell nog allesbehalve rond is. Intern wordt al gesproken over een akkoord, maar daar is nog lang geen sprake van. Algemeen directeur Ten Kloese moet daarvoor nog flink aan de bak, ook al omdat er verschillende Europese topclubs achter de international van Costa Rica aanzitten.

Het negentienjarige talent maakt een uitstekende indruk op de Copa America en leverde een goede wedstrijd af tegen de Braziliaanse sterspeler Vinícius Júnior. Feyenoord is genoodzaakt om snel te handelen, want naar verluidt is ook Atlético Madrid concreet in de markt voor de verdediger. Te Kloese hoopt dan ook op een spoedig akkoord met LD Alajuelense.

Giménez en Wieffer staan voor Feyenoord-vertrek

Krabbendam stelt dat het rondom Dávid Hancko en Santiago Giménez momenteel nog rustig is. Voor de Mexicaan is er wel interesse vanuit AC Milan en ook San Diego FC zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de spits. Een concreet bod ligt er echter nog niet op tafel. De Feyenoord-watcher meldt dat de verwachting er is dat Brighton Hove & Albion met een nieuw bod op de proppen komt voor Wieffer, nadat het eerste bod is afgewezen door de Rotterdamers.

Wie moet Feyenoord echt proberen te houden?

  • Hancko
  • Wieffer
  • Gimenez
2913+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie