‘Feyenoord-knockout voor Justin Bijlow’

Foto: ‘Feyenoord-knockout voor Justin Bijlow’

Brian Priske heeft nog niet besloten wie eerste doelman wordt van Feyenoord, maar de Deen zal binnenkort duidelijkheid moeten verschaffen. Timon Wellenreuther verlengde onlangs zijn contract bij de Rotterdammers, terwijl ook Justin Bijlow niet op een vertrek zit te wachten. Volgens Algemeen Dagblad-journalist Johan Inan moet Priske voor Wellenreuther kiezen.

Wellenreuther op doel bij Feyenoord

“Zouden ze dat probleem aan de voorkant al getackeld hebben?”, vraagt Inan zich hardop af in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. Daarmee doelt de voetbaljournalist op het bijtekenen van Wellenreuther. “Het lijkt me toch niet dat hij bijtekent in de wetenschap dat hij weer op de bank gaat plaatsnemen. Dat zou ik ook niet terecht vinden. Iedere keer dat hij Bijlow moest vervangen, was hij zelden op een fout te betrappen en pakte hij redelijk tot veel punten voor Feyenoord.”

Volgens Inan is het nu het ideale moment voor Feyenoord om een duidelijk besluit te nemen. “Ik denk dat dit hét moment is om Wellenreuther het vertrouwen te geven. Je moet spelers ook recht in de ogen kunnen blijven aankijken. Kies je voor Bijlow, dan weet je dat er een goede keeper staat, maar ook dat er waarschijnlijk weer een moment komt dat hij wegvalt en dat je Wellenreuther weer moet optrommelen.”

Ontevreden Bijlow bij Feyenoord

Bij ESPN gaf Bijlow recentelijk nog een interview en vertelde de doelman Feyenoord niet zomaar te willen verlaten. “Ik speel bij de mooiste club van de wereld. Als er ooit een kans komt, moet het wel echt een vervolgstap zijn. Een mooie stap en een logische stap. Ik ga Feyenoord niet zomaar verlaten en dat heb ik altijd gezegd. Ik zit hier goed.” Inan spreekt zijn twijfels uit of zo’n club zich wel zal melden. “Dan is de kans klein dat hij vertrekt en weten we zeker dat Feyenoord straks met een ontevreden keeper zit.”

Wie moet eerste doelman van Feyenoord worden?

  • Bijlow
  • Wellenreuther
3944+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie